Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS KIDS THEATER, μετά την επιτυχία των παραστάσεων με το έργο του Ιούλιου Βέρν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80  ημέρες» σε πρωτότυπη μουσική και στίχους ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ, επιστρέφει για μία ακόμη παράσταση στο θέατρο Κολοσσαίον, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 11.30.

Με καπετάνιο τον μικρό πρίγκιπα της πιο δημοφιλούς ιστορίας ανιδιοτελούς αγάπης και συνοδοιπόρους τη γιόγκα και τα εικαστικά το βιβλιοπωλείο – καφέ “Έτσι κάνουν οι Μπαλαρίνες” προσκαλεί παιδιά από 3 ετών και άνω την Κυριακή 18/02 σε ένα workshop αφήγησης και αναδιήγησης της αγαπημένης ιστορίας με ένα διαφορετικό τρόπο.

Ανανεωμένο και άκρως επίκαιρο, το εξαιρετικά τρυφερό έργο «Πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι;» του Μάνου Κοντολέων, έρχεται ξανά στη σκηνή του θεάτρου Σοφούλη, από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 17:30 για 4 μόνο παραστάσεις από την θεατρική ομάδα BLACKBIRD.

Η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει την χειμερινή περίοδο 2023-2024, με μια νέα παραγωγή, παρουσιάζοντας την «Παναγία των Παρισίων», σε διασκευή και σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή, στο Θέατρο Metropolitan.

Ο πιο αγαπημένος μας ράφτης παίρνει ξανά βελόνα και κλωστή και περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Αμαλία από την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 11.30, για να φτιάξει τα πιο όμορφα και μοναδικά ρούχα με… λέξεις!

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. παρουσιάζεται μία μεγάλη έκθεση με ιδιαίτερα πρωτότυπη θεματολογία. Ο τίτλος της έκθεσης είναι Fake (f)or Real (Ψεύτικο για αληθινό;) και η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Στο Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών παρουσιάζεται η έκθεση με τίτλο «Η κρυφή γοητεία της πλαστογραφίας» που πραγματεύεται τις πλαστογραφίες ειδικότερα στην τέχνη.

Η επίσημη θεατρική παράσταση βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία των Τζούλια Ντόλαντσον και Άξελ Σέφλερ, μοναδική εμπειρία στο διαδραστικό, αφηγηματικό θέατρο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας 3 – 8.

Η νέα ευφάνταστη παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του ΚΘΒΕ «Fake Newsical. Παρ@μυθομπερδέματα!» έρχεται τον Ιανουάριο στο Βασιλικό Θέατρο, σε κείμενο Στάθη Παχίδη – Σταυρούλας Παγώνα και σε σκηνοθεσία Εύης Σαρμή.

Τα κινηματογραφικά πρωινά γίνονται ξανά πολύχρωμα και συναρπαστικά! Μικροί και μεγάλοι, βλέπουν όλοι μαζί αστείες, συγκινητικές, υπέροχες ταινίες, κλασικές αλλά και πρόσφατης παραγωγής, και οι μικροί φίλοι ταξιδεύουν συντροφιά σε μακρινούς και μαγικούς κόσμους!  Κάθε Κυριακή στο Ολύμπιον, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας, στις προβολές Kids Love Cinema, παρέα με τις αγαπημένες μασκότ, τον Ρούτ, τη Νίκη, τον Πάτρικ και, φυσικά, τον Άκι Σμάκι 5 – 15!

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας

Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες
Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έγιναν θεατρική παράσταση!

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!