Ποιες είμαστε – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Είμαι η Ιωάννα. Αγαπώ αυτή την πόλη. Μου αρέσουν οι δημιουργικές ιδέες που γεννιούνται με φόντο τη θάλασσα, οι αστείοι φίλοι, οι οραματιστές συνεργάτες. Μου αρέσει το φθινόπωρο και η φύση που αλλάζει. Μου αρέσει να ονειρεύομαι. Μου αρέσει το παιδί που κρύβεται μέσα μου.

Η αγάπη μου για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά με ώθησε να δημιουργήσω το 2009 τις Πυγολαμπίδες για να ενημερώνω τους γονείς για τα δρώμενα της πόλης αλλά και να τους παρακινώ να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους. Επιθυμία μου, να γίνουμε οι ίδιοι πολιτισμός.

Πολιτισμός για μένα είναι να μαγειρεύω για κάποιον με πάθος το αγαπημένο μου φαγητό, να παίζω, να πηγαίνω στο θέατρο, να ανακαλύπτω νέες συνταγές, να ακούω μουσική, να φωτογραφίζω στιγμές, να δημιουργώ όμορφα αντικείμενα, να συγχωρώ, να ζητώ συγνώμη, να είμαι αληθινή, να ζω, να μοιράζομαι.

Αν θέλεις μπορείς να διαβάσεις εδώ την ιστορία των δικών μου πυγολαμπίδων και το ρόλο που έπαιξαν στη ζωή μου, ενώ από το  βιογραφικό μου θα καταλάβεις πως φαινομενικά ασύνδετες στο παρελθόν στιγμές με οδήγησαν στο ακριβές σημείο που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Δε θα άλλαζα ούτε μια μέρα από το υπέροχο αυτό ταξίδι!

Το 2013  δημιουργήσαμε το The Paper Boat, μια ιστοσελίδα για γονείς που αναζητούν κάτι διαφορετικό στα ταξίδια τους με τα παιδιά. Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από το The Paper Boat είναι μια συναρπαστική βόλτα στα family friendly σημεία κάθε νομού αλλά και να μοιραστούμε ταξιδιωτικές εμπειρίες, προτάσεις, ιδέες, χρήσιμα site που μπορεί να εμπνεύσουν εσάς και την οικογένειά σας!

Ανυπομονώ να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα παιδιά, το ενδιαφέρον μας για την τέχνη, την ελπίδα μας για το περιβάλλον. Ανυπομονώ να δω γονείς με παιδιά, ζευγάρια, φίλους να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί!

Γράφουν στις Πυγολαμπίδες

Άνθρωποι της πόλης, γράφουν για αυτά που ξέρουν να κάνουν καλά, μοιράζονται το πάθος τους, ενημερώνουν γονείς και εκπαιδευτικούς για τα σημαντικά και ασήμαντα αυτής της ζωής. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς και σε ενδιαφέρει να μοιραστείς κάτι που έχει σχέση με την ελεύθερο χρόνο και την δημιουργική απασχόληση ή την μάθηση τότε επικοινώνησε μαζί μας στο info@pigolampides.gr