Εκδηλώσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης μέσα στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας σχολείου – οικογένειας, διοργανώνουν για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά τις καθιερωμένες «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας».

Το όγδοο κατά σειρά Webinar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 7μμ και έχει θέμα «Κι αν σου τύχει;» – Πρώτες βοήθειες (Β΄ μέρος). Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Κοτσαμπασίδης , Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου, Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών πιστοποιημένος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ευαγγελία Καρακούτα και το Τμήμα Πολιτισμού, προσκαλούν το κοινό, το απόγευμα της Τρίτης 18 Μαΐου 2021, στους Βυζαντινούς Νερόμυλους της Πολίχνης, όπου θα πραγματοποιηθεί η δράση: “Εξερευνώντας τις αρχαίες εφευρέσεις και τη λαϊκή παράδοση μέσα από βυζαντινά μονοπάτια”, στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

Τα Μουσεία με την έναρξη της επαναλειτουργίας τους, γιορτάζουν το καθένα με τον δικό του τρόπο, τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Το Reggio Children του Reggio Emilia σε συνεργασία με το Institute Reggio Greece πραγματοποιούν μια σειρά online σεμιναρίων με στόχο τη γνωριμία της προσέγγισης Reggio Emilia στην εκπαιδευτική διαδικασία εστιάζοντας στη σύνδεση του documentation (τεκμηρίωση) με το πρότζεκτ.

Ως ορεινό φεστιβάλ -από το 2015- η διοργάνωση αφιερώνεται στην προστασία του περιβάλλοντος ενώ οι εκδηλώσεις που προτείνονταιε ενισχύουν την αειφορία και τονίζουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Βόρειας Πίνδου.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!