Εκδηλώσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Με αφορμή το επετειακό έτος 2024 για τον Φραντς Κάφκα, παρουσιάζεται η έκθεση αφίσας Komplett Kafka σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Nicolas Mahler και το Literaturhaus Stuttgart (Λογοτεχνικό Σπίτι της Στουτγκάρδης).

Ο μαγικός κόσμος των Στρουμφ ζωντανεύει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κοστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές. Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία.

Η παράσταση “Ένα Βήμα Τη Φορά Τhe Musical”, η αυθεντική Ελληνική all family musical δημιουργία της Μαρίας Στεφάνου, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της δημιουργού, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους της ίδιας έρχεται για δύο ακόμη παραστάσεις για το κοινό την Κυριακή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 20 Απριλίου στο Ράδιο Σίτυ.

Η Βινιέτα και οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσκαλούν το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12.00τους μικρούς φίλους σε μία εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Σοφίας Δάρτζαλη “Μα πού πήγαν όλοι;”

Την Κυριακή 21 Απριλίου στις 13.00 η συγγραφέας Σοφία Αλεξίου και οι εκδόσεις Ψυχογιός, έρχονται στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης για την παρουσίαση του δεύτερου ταξιδιωτικού οδηγού για παιδιά “Η Έλλη και ο Ερμής ταξιδεύουν στη Βόρεια Ελλάδα”.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν τα παιδιά την πρωτοβουλία Fakeless από κοντά και να μάθουν να ξεχωρίζουν τις έννοιες “πληροφόρηση” και “παραπληροφόρηση”.

Ένα μαγικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους ξεκινάει στη μεγάλη σκηνή του «Κινηματοθέατρο Αθήναιον». Μια ιστορία βασισμένη στο διαχρονικό βιβλίο «Ο μάγος του Οζ» του Lyman Frank Baum, γεμάτη νοήματα, αξίες και συμβολισμούς.

Μικροί Κύριοι – Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας

Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες
Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έγιναν θεατρική παράσταση!

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!