Εκδηλώσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, εγκαινιάζεται στο ΝΟΗΣΙΣ η έκθεση «Αρχαία Κινέζικη Επιστήμη και Τεχνολογία», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου.

Ένα Βιωματικό εργαστήριο Εμψύχωσης για γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/5 11:00 με 13:30 στο Eco School Μπλε Μέλισσα!

H «Φοιτητική Εβδομάδα», το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, μόνο εβδομάδα δεν είναι, καθώς ξεκινά τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Το σαλόνι της Γερτρούδης Στάιν επηρέασε την πορεία της παγκόσμιας τέχνης και η Αλίκη Τέλλογλου αντίστοιχα άνοιξε το σπίτι της και τη συλλογή της στο κοινό.

Ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει το δεύτερο μεγάλο ηρωικό έπος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας που υπήρξε και θα συνεχίσει να αποτελεί το κατ’ εξοχήν συμβολικό κείμενο για την ανθρώπινη περιπέτεια, την περιπλάνηση της ύπαρξης, τη σύνδεση με την έννοια «πατρίδα» και «νόστος».

Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ  προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άρη Δημοκίδη, «Η κατάρα της χαμένης Ατλαντίδας» από τη σειρά «Αόρατοι Ρεπόρτερ».

Frisbee ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ανοιχτού χώρου. Τα παιδιά θα το φτιάξουν μόνα τους, θα το χρωματίσουν όπως θέλουν και θα βγουν έξω να εντυπωσιάσουν όλους τους περαστικούς με τις πτητικές ικανότητες που θα του δώσουν.

Το κέντρο Αγωγής Λόγου, Μάθησης & Αυτονομίας ΑΛΜΑ διοργανώνει στις 1 Ιουνίου 2019 (Σάββατο) στις 6:15 μ.μ. στο χώρο του Λυρικού-Μικρού Πλανήτη (Βασιλίσσης Όλγας 285 – με Αιγαίου γωνία) μία ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Ξεκλειδώνοντας το Δημιουργικό Νου»

Η Σχολή Μουσικής και Χορού «Χορωδείο» παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «Coppelia» του Leo Delibes το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 20:00 στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών ( Κρατικό θέατρο). Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι όλοι οι μαθητές μουσικής και χορού της σχολής οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα έργο στο οποίο μουσική, χορός και θέατρο γίνονται ένα…και το αποτέλεσμα μοναδικό!

Οι «Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας» αποτελούν σημείο αναφοράς για το Δήμο Θερμαϊκού και έχει γίνει ένας αγαπημένος θεσμός για την περιοχή, μια γιορτή της Θάλασσας και των ανθρώπων που την αγαπούν.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!

Ξεκινούν οι μικροί κύκλοι