Εκδηλώσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Την Κυριακή, 09/05, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ αφιερώνει την ημέρα αυτή σε όλες τις μανούλες και διοργανώνει δύο live events στη σελίδα του στο Facebook στις 10:00 και στις 11:00 το πρωί, όπου τα παιδιά παρέα με τις μαμάδες τους θα γυμναστούν, θα αγκαλιαστούν, θα μαγειρέψουν και θα δεθούν μ’ έναν μοναδικό τρόπο.

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης μέσα στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας σχολείου – οικογένειας, διοργανώνουν για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά τις καθιερωμένες «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας».

Το έβδομο κατά σειρά Webinar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου στις 7μμ και έχει θέμα «Κι αν σου τύχει;» – Πρώτες βοήθειες (Α΄ μέρος). Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Κοτσαμπασίδης , Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου, Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών πιστοποιημένος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης

Mε αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαίου, το Edify και το Edify Kids διοργανώνουν την Παρασκευή 14 Μαΐου ώρα 10:30-13:30 δωρεάν Εκπαιδευτικό Webinar. Θα αποτελείται από πέντε σημαντικές για κάθε γονέα (και μελλοντικό γονέα) θεματικές και προσφέροντας αξιόπιστα εργαλεία και μεθόδους.

Το όγδοο κατά σειρά Webinar των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου στις 7μμ και έχει θέμα «Κι αν σου τύχει;» – Πρώτες βοήθειες (Β΄ μέρος). Ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Κοτσαμπασίδης , Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου, Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών πιστοποιημένος από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!