Εκδηλώσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο θαυμαστός κόσμος του πρωτοπόρου καλλιτέχνη ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του κοινού με τον πιο συναρπαστικό τρόπο. Η έκθεση σε πολλές πόλεις του κόσμου, έρχεται στην Ελλάδα στην Αποθήκη Γ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Μια μοναδική εμπειρία που θα μαγέψει όλες τις ηλικίες.

Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων, από τη Δευτέρα 27 Μαΐου έως το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν στην πιο μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ!

Για 22η χρονιά τα Εκπαιδευτήρια διοργανώνουν τους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες «ακτίς ονείρου 2024» με τη συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και θεατρικών παιδικών ομάδων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Ένα παραμύθι που σου θυμίζει πως ο δημιουργός της ζωή σου είσαι εσύ και μπορείς να επιλέξεις με ποιον τρόπο θέλεις να χρωματίσεις τις εμπειρίες σου.

Με αφορμή το βιβλίο “Έλα μαζί μας κι εσύ” της Halls Smriti από τις εκδόσεις Πατάκη, η αφηγήτρια Σουλτάνα Ξένου θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 12.00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου “Βινιέτα”, με έναν ιδιαίτερο παιγνιώδη τρόπο ένα ντουέτο φοβερό!

Τα δημιουργικά βιβλιοπωλεία Νους και Γνώση και Κάτι Γίνεται  προσκαλούν γονείς και παιδιά το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 10 π.μ στη μαγευτική αυλή της Villa Bianca, σε ένα βιωματικό και παιχνιδιάρικο εργαστήριο, για να γιορτάσουν  την “Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων”!

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!