Εκδηλώσεις – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Με πλούσιο ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, η παραδοσιακή γερμανική γιορτή μπύρας “Oktoberfest” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 το πρωί έως αργά το βράδυ στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Η πόλη του Κιλκίς φιλοξενεί με υπερηφάνεια το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας, όπου οι σιωπηλοί καλλιτέχνες μιλούν μέσα από τις πράξεις τους. Μην χάσετε αυτό το διεθνές θέαμα από τις 23/09 έως και τις 02/10.

Το τριήμερο 29-30/09 και 1/10 στο πάρκο της Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η 22 η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.

Το Πικ Νικ Urban Festival 2023 επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για μία μέρα! Αυτή τη φορά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και όχι στη Ρωμαϊκή Αγορά.

Η Ομάδα Γειτονιάς του Βαρδάρη του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά την “Γιορτή του Βαρδάρη”, μια ανοιχτή γιορτή γειτονιάς με πληθώρα δράσεων.

Η ομάδα Mangatellers φέρνει ξανά το AnimeCon: RUN Thessaloniki! Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, το Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” θα γεμίσει με manga, anime, cosplay και Ιαπωνία!

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!