Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες

Το διώροφο κτίσμα προ του 1955, στην οδό Στεργίου Πολυδώρου 61 στην Άνω Πόλη, στεγάζει εδώ και ένα χρόνο -από τον Νοέμβριο του 2022- το παραμυθένιο βιβλιοπωλείο – καφέ “Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες”. 

Αρχικά ξεκίνησε σαν όνειρο και έπειτα από πολλή δουλειά, ιδέες, σβησίματα και γραψίματα, επιβεβαιώσεις και αναθεωρήσεις και προπαντός ύστερα από την σύνδεση πέντε ανθρώπων με κοινό όραμα, άναψε εκείνο το μαγικό φως που έδειχνε ότι αυτός ο χώρος μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

 

Το βιβλιοπωλείο “Έτσι Κάνουν Οι Μπαλαρίνες” είναι ένα μέρος όπου η φαντασία ζωντανεύει μέσα από τα βιβλία και ο τελικός σκοπός είναι τα βιβλία και τα παιδιά να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Εκτός από ένα δημιουργικό βιβλιοπωλείο είναι ένας χώρο συνάντησης, ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.

Κάθε εβδομάδα το βιβλιοπωλείο φιλοξενεί μια σειρά εκδηλώσεων που συναρπάζουν τους μικρούς αναγνώστες και πυροδοτούν τη φαντασία τους. Από μαγευτικές συνεδρίες αφήγησης παραμυθιών μέχρι διαδραστικά εργαστήρια, πάντα θα βρείτε κάτι δημιουργικό να συμβαίνει στο πολύχρωμο χώρο του.

 

Ο χώρος παραμένει κλειστός κάθε Δευτέρα.

 

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Oι εβδομαδιαίες δραστηριότητες στις Μπαλαρίνες προσφέρουν ένα καταφύγιο, όπου η αγάπη των παιδιών για το διάβασμα και τη δημιουργικότητα μπορεί να ανθίσει.

Oι εβδομαδιαίες δραστηριότητες στις Μπαλαρίνες προσφέρουν ένα καταφύγιο όπου η αγάπη των παιδιών για το διάβασμα και τη δημιουργικότητα μπορεί να ανθίσει.

Πληροφορίες χώρου

Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες

Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο - Καφέ

Στεργίου Πολυδώρου 61, Άνω Πόλη, 54633, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2314 070 554

Email: hello@mpalarines.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 10.00 - 14.30 & 17.00 - 21.00
Σάββατο - Κυριακή: 10.00 - 21.00

Τι υπάρχει κοντά