Δημιουργικά Βιβλιοπωλεία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Dadoo

Το DADOO είναι ένα ξεχωριστό παιδικό βιβλιοπωλείο  με αποκλειστικά παιδικά βιβλία για ηλικίες 0-99 χρόνων  με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς τίτλους.

Hippo Bookstore

 

Sublime

Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος έτοιμος να ικανοποιήσει κάθε μικρό και μεγάλο βιβλιο-εξερευνητή.

The Green Lama

To Green Lama αποτελεί έναν πυρήνα δικτύωσης, παρέας και ανταλλαγής απόψεων.

Βινιέτα

Το βιβλιοπωλείο “Βινιέτα” βρίσκεται στην Κάτω Τούμπα και αποτελεί το μικρό διαμάντι της περιοχής. Οι αδερφές Βαλέρια και Ελπίδα είναι τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τον πανέμορφο αυτόν χώρο, τον οποίο έφτιαξαν με πολλή αγάπη και μεράκι, καταφέρνοντας στον λίγο χρόνο λειτουργίας του να αγαπηθεί από τη γειτονιά και όχι μόνο. Εκεί μπορεί κανείς […]

Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες

Το “Έτσι Κάνουν Οι Μπαλαρίνες” είναι ένα μέρος όπου η φαντασία ζωντανεύει μέσα από τα βιβλία και ο τελικός σκοπός είναι τα βιβλία και τα παιδιά να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Εκτός από ένα δημιουργικό βιβλιοπωλείο είναι ένας χώρο συνάντησης, ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.

Κάτι Γίνεται

Πιστεύοντας πως τα παιδιά είναι Ζωή, είναι Χαρά, είναι η Ελπίδα για το αύριο, η οικογένεια του «Κάτι Γίνεται» ονειρεύτηκε ένα δημιουργικό βιβλιοπωλείο, για να τους δώσει τη γνώση με τα βιβλία, τη δημιουργία με τις κατασκευές, τη διασκέδαση με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και όχι μόνο.

Νους και Γνώση

Το βιβλιοπωλείο “Νους και Γνώση” πάντα δημιουργικό, τα τελευταία 9 χρόνια βρίσκεται δίπλα στον γονιό και το παιδί, με ποιοτικές και εκπαιδευτικές προτάσεις για βιβλία, παιχνίδια καθώς και ψυχαγωγικές προσεγγίσεις στον πολιτισμό. Το ετήσιο πρόγραμμα του βιβλιοπωλείου περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων από γνωστούς συγγραφείς, δραματοποίηση βιβλίων από θεατρικές ομάδες με συμμετοχή των παιδιών, δημιουργικά εργαστήρια και ψυχαγωγικές […]

Το Πράσινο Σύννεφο

Στο Πράσινο Σύννεφο αγαπούν πολύ τα βιβλία για παιδιά και η φιλοσοφία τους είναι ότι για κάθε παιδί υπάρχει κάποιο βιβλίο που θα το συναρπάσει.

Γιάφκα

Κλέλια

διαφήμιση