Νους και Γνώση – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Νους και Γνώση

nouskaignosi


Το βιβλιοπωλείο “Νους και Γνώση”
πάντα δημιουργικό, τα τελευταία 9 χρόνια βρίσκεται δίπλα στον γονιό και το παιδί, με ποιοτικές και εκπαιδευτικές προτάσεις για βιβλία, παιχνίδια καθώς και ψυχαγωγικές προσεγγίσεις στον πολιτισμό.

Το ετήσιο πρόγραμμα του βιβλιοπωλείου περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων από γνωστούς συγγραφείς, δραματοποίηση βιβλίων από θεατρικές ομάδες με συμμετοχή των παιδιών, δημιουργικά εργαστήρια και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Ακόμη λειτουργεί παιδική λέσχη ανάγνωσης βασισμένη σε θεματικές ενότητες βιβλίων η οποία συνδυάζεται με εκπαιδευτικές δράσεις σε μουσεία, χώρους πολιτισμού και αθλητισμού ή ακόμη περιπάτους σε όμορφες γειτονιές της πόλεις μας.
Όσον αφορά στους γονείς, σε μηνιαία βάση, διοργανώνονται συμβουλευτικές βραδιές με θέματα σύγχρονης ψυχολογίας, διατροφής αλλά και εργαστήρια ενηλίκων.

Τρέχουσες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μικρών Βιβλιοπωλείων, το ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ φιλοξενεί το Σάββατο 28/05 την παρουσίαση του βιβλίου “Το κορίτσι και το Κορίτσι” των εκδόσεων Πουά καθώς και την συγγραφέα Σοφιάννα Θεοφάνους η οποία θα αφηγηθεί την ιστορία της ηρωίδας της.

Κύκλοι δραστηριοτήτων

7 μηνιαία ραντεβού όπου μέσα από την αφήγηση και την ιστορική αναδρομή ενός διαμορφωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, περιηγείστε στη πόλη, γνωρίζετε τα ιστορικά γεγονότα, παλιά αλλά και πιο σύγχρονα, στον τόπο που έχουν συμβεί ή στους χώρους όπου φιλοξενούνται.

Πληροφορίες χώρου

Νους και Γνώση

Βιβλιοπωλείο

Νικολάου Πλαστήρα 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 907422

Email: nousgnosi@gmail.com

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά