Καφέ - Εστιατόρια family friendly – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Baby Shark Swimming Academy

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, παράπλευρα του περιφερειακού από την άνωθεν πλευρά και διαθέτει μια και μοναδική πισίνα με διαστάσεις 8,5 x 4,5 μέτρα και βάθος 110 εκ, κατασκευασμένη με πολλή φαντασία, τόσο για τη δημιουργία όμορφων εμπειριών, όσο και για την ασφαλή και άνετη εξυπηρέτηση όλων των ηλικιών.

Les Raquettes

Η «les raquettes tennis academy» αποτελεί μία σύγχρονη ακαδημία τέννις, υψηλών προδιαγραφών και εγκαταστάσεων όπου με συνέπεια, σκληρή δουλεία και ήθος βγάζει στην κοινωνία πρώτα απ όλα ανθρώπους και μετά αθλητές.

Partyland

Η Partyland ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την δημιουργία ενός πολυχώρου, στον οποίο τα παιδιά  μπορούν να περνούν τόσο ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς όσο και δημιουργικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν ώρες ανενόχλητης χαλάρωσης, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους είναι ευτυχισμένα και πάνω απ’ όλα ασφαλή. Πίσω από τον παιδότοπο όμως, […]

Κουμπί

Το «Κουμπί-coffee & crafts» είναι ένας πρωτότυπος, μοναδικός στο είδος του, χώρος, που φτιάχτηκε από την αγάπη για τη δημιουργία και την επικοινωνία. Φιλοδοξεί να  συνδυάσει την χαλαρή απόλαυση του καφέ με τη χαρά της χειροτεχνίας. Ο χώρος, σπιτίσιος, ευέλικτος και οικείος λειτουργεί παράλληλα σαν καφέ και εργαστήριο που φιλοξενεί οργανωμένες αλλά και ελεύθερες δημιουργικές δραστηριότητες.

Το Αίθριο στη ΧΑΝΘ

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης βρίσκεται ένας μοντέρνος και δυναμικός πολυχώρος, που γίνεται το σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων.

Alte Fablon

Δυο φίλοι, ο Απόστολος Λιάπης και η Ταστσόγλου Εύη αποφάσισαν να ενώσουν τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες, τις γνώσεις τους, αλλά και τα αρχικά των ονομάτων τους και δημιούργησαν ένα χώρο μέσα στον οποίο μπορούν να γεννηθούν όμορφες στιγμές γεμάτες έμπνευση και φαντασία.

Biscotto Coffee +

TOMS Flagship Store

Ζώγια

Θέγια

ΙΚΕΑ

Κτήμα Περέκ

Το Κτήμα Περέκ βρίσκεται 30 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη σ’ένα ορεινό ποντιακό χωριό, το Μονοπήγαδο. Ένας πολυχώρος διαμορφωμένος με υλικά της γύρω φύσης, ξύλο, πέτρα, παλιά αντικείμενα κ παραδοσιακές κατασκευές. Εικόνες και θύμισες ελληνικού αρχοντικού, με θέα τις βουνοκορφές του Ολύμπου και τον Θερμαϊκό κόλπο. Γεύσεις παράδοσης με ανεπανάληπτες μυρωδιές χωριού, μέσα σε ένα […]

διαφήμιση