Εργαστήρια Μουσικής, Θεάτρου & Χορού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

‘Ασπα Φούτση

Ευτυχία είναι να βλέπεις το παιδί σου να χορεύει.

Art2Art

Ο κόσμος του Art2Art είναι ένας κόσμος ζεστός, γεμάτος χρώματα και μουσική που περιμένει να συνοδέψει μικρούς και μεγάλους στο ταξίδι της δημιουργίας.

Baby Music Lab

Το εργαστήρι δημιουργήθηκε κατόπιν παιδαγωγικής έρευνας πάνω στη επίδραση τακτικών ηχητικών και μουσικών ερεθισμάτων σε βρέφη και προ νήπια στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς, από τη Τίνα Μαργαρίτη μουσικοπαιδαγωγό – καθηγήτρια πιάνου όπου από το 2003 διδάσκει σε ωδεία στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα.

Eco School Μπλε Μέλισσα

Το ΚΔΑΠ ECO School Μπλέ Μέλισσα είναι ένα διαφορετικό σχολείο. Ένα ECO-λογικό σχολείο. Ένα σχολείο μέσα στη φύση και στην κοινωνία, παιδοκεντρικό, όπου οι αφορμίσεις για τις διερευνήσεις παιδιών -εκπαιδευτικού έρχονται μέσα από τη ζωή του παιδιού. Λειτουργεί όλο το χρόνο βασισμένο σε ένα ολιστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τα παιδιά. Αφορά ηλικίες 5 με 12 […]

Full Out Dance Studio

Η σχολή χορού Full Out είναι ένας ολοκληρωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός χορού στο κέντρο της πόλης. Δεν χρησιμοποιείται ο όρος ολοκληρωμένος τυχαία. Βασικός στόχος είναι να παρέχεται η καλύτερη γνώση που αφορά το αντικείμενο του χορού συνδέοντας την με την επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών.

Guitart

Το Guitart δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε στον κόσμο της κιθάρας και της μουσικής.

Happy Kiddo

Ο Χώρος Δημιουργικής Απασχόλησης του Happy Kiddo μετρά ήδη ένα χρόνο λειτουργίας, πολλές ώρες χαράς, δημιουργίας και έκφρασης και αμέτρητα παιδικά χαμόγελα. Πρόκειται για ένα χώρο που δημιουργήθηκε με γνώμονα τα παιδιά, τις ανάγκες τους και τα ενδιαφέροντά τους. Σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο 200 τ.μ. καθώς και στον ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο χώρο […]

Kristiboni

Το Kristiboni είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων όπου ο καθένας από το δικό του πόστο θέλει να προσφέρει στο παιδί τη δυνατότητα να μάθει, περνώντας καλά!

My spot

Το MySpot είναι ένα Πρότυπο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης για βρέφη, νήπια, παιδιά σχολικής ηλικίας και τους γονείς τους που προσφέρει ένα καινοτόμο περιβάλλον μάθησης διεπιστημονικού και παιδοκεντρικού χαρακτήρα.

New Age Music School

Το New Age Music School ξεκίνησε την λειτουργία του το 2014. Είναι ένα Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι στο οποίο ο καθένας, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να γνωρίσει τον κόσμο της μουσικής μέσα από τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές μεθόδους.

OMNIA

Ένας χώρος θεατρικής εκπαίδευσης που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των ενδιαφερόμενων, από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο έμπειρο, από εκείνον που θέλει να ανακαλύψει νέους τρόπους έκφρασης, ως και τον πιο συνειδητοποιημένο εκκολαπτόμενο ηθοποιό, που θέλει να εργαστεί πάνω στις βασικές αρχές του θεάτρου.

SourLiBoom

Ο Χώρος Τέχνης SourLiBooΜ είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού με πολλές, διαφορετικές και ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες (θέατρο, αίθουσα χορού, μουσικής και εικαστικών, στούντιο μουσικής), όπου το παιδί μπορεί να έρθει σε επαφή με πληθώρα καλλιτεχνικών κι εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Spectral

Το SPECTRAL είναι ένα καλλιτεχνικό “φάσμα”, ένας καινούριος χώρος συνένωσης μουσικής και εικαστικών, δυτικά της πόλης, στο Ωραιόκαστρο. Η συνύπαρξη των δύο αυτών τεχνών και τα σημεία στα οποία συναντώνται αποτελούν τη βάση για δημιουργική σκέψη, έκφραση, εξερεύνηση και πειραματισμό.

Studio Flamenco Pellizco

Το Studio Flamenco Pellizco λειτουργεί από το 2009 στο κέντρο της πόλης με ιδρύτριες τις χορεύτριες – χορογράφους Νιόβη Μπένου και Φλώρα Τσουκαλά, οι οποίες ύστερα από πολυετή φοίτηση στη Σεβίλλη αποφασίζουν να δημιουργήσουν αυτό το νέο χώρο με στόχο τη μετάδοση του χορού flamenco (φλαμένκο).

Θέατρο Φλέμιγκ

Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στη συμβολή των οδών Φλέμιγκ με Μισράχη (Μισράχη 15), σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο, που αναπαλαιώθηκε και διαμορφώθηκε σε θέατρο και αποτελεί κατά γενική ομολογία κόσμημα για την περιοχή.

Κρουστόφωνο

Το Κρουστόφωνο  είναι φορέας πολιτισμού που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1996.

Λυρικός μικρός πλανήτης

Ο «Λυρικός μικρός πλανήτης» είναι μια νέα στέγη πολιτισμού στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ιδρυτικά μέλη του είναι γνωστοί Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης.

Μικρό Επιστημονικό

Στο μικρό επιστημονικό, παιδιά Δημοτικού διαβάζουν τα μαθήματά τους και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χώρα του Σχολείου!

Ο κύκλος της Μελπομένης

Σε έναν καλαίσθητο χώρο φτιαγμένο με μεράκι, η Αννέτα μοιράζεται τη γνώση, την εμπειρία και πάνω από όλα τη βαθιά αγάπη της για το θέατρο με όλους όσοι αναζητούν να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τους άλλους μέσα από «μεγάλα» κείμενα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Παιδεία Παίζει

Δημιουργικές δραστηριότητες και μελέτη στο αναγνωστήριο γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνάνε στο Παιδεία Παίζει τα παιδιά.

διαφήμιση