Εργαστήρια Μουσικής, Θεάτρου & Χορού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

‘Ασπα Φούτση

Ευτυχία είναι να βλέπεις το παιδί σου να χορεύει.

Μικρό Επιστημονικό

Στο μικρό επιστημονικό, παιδιά Δημοτικού διαβάζουν τα μαθήματά τους και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χώρα του Σχολείου!

Art2Art

Ο κόσμος του Art2Art είναι ένας κόσμος ζεστός, γεμάτος χρώματα και μουσική που περιμένει να συνοδέψει μικρούς και μεγάλους στο ταξίδι της δημιουργίας.

Χοροδημιουργίες

Η Isadora Duncan είπε «Αφήστε μας να μάθουμε στα μικρά παιδιά πως να αναπνέουν, πως να δονούνται, πως να αισθάνονται και πως να γίνονται ένα με την κίνηση και την αρμονία της φύσης. Αφήστε μας να φτιάξουμε έναν όμορφο άνθρωπο, έναν χορευτή.» Αυτό κάνει εδώ και 14 χρόνια η σχολή χορού «Χοροδημιουργίες», με αγάπη στη […]

Studio Flamenco Pellizco

Το Studio Flamenco Pellizco λειτουργεί από το 2009 στο κέντρο της πόλης με ιδρύτριες τις χορεύτριες – χορογράφους Νιόβη Μπένου και Φλώρα Τσουκαλά, οι οποίες ύστερα από πολυετή φοίτηση στη Σεβίλλη αποφασίζουν να δημιουργήσουν αυτό το νέο χώρο με στόχο τη μετάδοση του χορού flamenco (φλαμένκο).

Ο κύκλος της Μελπομένης

Σε έναν καλαίσθητο χώρο φτιαγμένο με μεράκι, η Αννέτα μοιράζεται τη γνώση, την εμπειρία και πάνω από όλα τη βαθιά αγάπη της για το θέατρο με όλους όσοι αναζητούν να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τους άλλους μέσα από «μεγάλα» κείμενα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Σβούρα Art Lab

Η Σβούρα Art Lab είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήριο τέχνης για παιδιά με 30 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1988 με την ιδέα πως η τέχνη είναι όχημα ανακάλυψης του κόσμου, παιχνίδι και εργαλείο. Στη Σβούρα Art Lab σχεδιάζονται και υλοποιούνται βιωματικά εργαστήρια που βοηθούν το παιδί να απελευθερώσει τη φαντασία του, να αναπτύξει τη δημιουργικότητά […]

Eco School Μπλε Μέλισσα

Το ΚΔΑΠ ECO School Μπλέ Μέλισσα είναι ένα διαφορετικό σχολείο. Ένα ECO-λογικό σχολείο. Ένα σχολείο μέσα στη φύση και στην κοινωνία, παιδοκεντρικό, όπου οι αφορμίσεις για τις διερευνήσεις παιδιών -εκπαιδευτικού έρχονται μέσα από τη ζωή του παιδιού. Λειτουργεί όλο το χρόνο βασισμένο σε ένα ολιστικό πρόγραμμα με επίκεντρο τα παιδιά. Αφορά ηλικίες 5 με 12 […]

My spot

Το MySpot είναι ένα Πρότυπο Εργαστήρι Πολιτιστικής Εκπαίδευσης για βρέφη, νήπια, παιδιά σχολικής ηλικίας και τους γονείς τους που προσφέρει ένα καινοτόμο περιβάλλον μάθησης διεπιστημονικού και παιδοκεντρικού χαρακτήρα.

Ροδάνι

Το Ροδάνι είναι ένα ηλιόλουστο και άνετο εργαστήρι τέχνης για το παιδί και την οικογένεια.