Εργαστήρια Μουσικής, Θεάτρου & Χορού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Art2Art

Ο κόσμος του Art2Art είναι ένας κόσμος ζεστός, γεμάτος χρώματα και μουσική που περιμένει να συνοδέψει μικρούς και μεγάλους στο ταξίδι της δημιουργίας.

baby music lab

Baby Music Lab

Το εργαστήρι Baby music Lab είναι ένας μουσικός χώρος έκφρασης και επαφής για το παιδί από 2 μηνών με τον γονέα, όπου μαζί έρχονται σε επαφή με τα μουσικά όργανα, εξερευνούν και αναγνωρίζουν τα χαρακτηριστικά του ήχου, τη διάθεση της μουσικής, και τη δική τους, την επίδραση του ρυθμού στο σώμα, και τα παιχνιδίσματα της φωνής τους.

New Age Music School

Το New Age Music School ξεκίνησε την λειτουργία του το 2014. Είναι μία Μουσική Σχολή στην οποία ο καθένας, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να γνωρίσει τον κόσμο της μουσικής μέσα από τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές μεθόδους.

Pas Par Tu Centre

Δυο αδερφές, με όραμα και ενθουσιασμό για τη ζωή και τον άνθρωπο, μετέτρεψαν έναν μοναδικό χώρο στο κέντρο της πόλης, σε κέντρο πολιτισμού και ευεξίας. Με αφετηρία τον άνθρωπο και με πυξίδα το Χορό δημιούργησαν ένα ολιστικό πλαίσιο συμβουλευτικών υπηρεσιών, με προτάσεις φροντίδας για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες

Το “Έτσι Κάνουν Οι Μπαλαρίνες” είναι ένα μέρος όπου η φαντασία ζωντανεύει μέσα από τα βιβλία και ο τελικός σκοπός είναι τα βιβλία και τα παιδιά να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Εκτός από ένα δημιουργικό βιβλιοπωλείο είναι ένας χώρο συνάντησης, ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.

Κρουστόφωνο

Το Κρουστόφωνο  είναι φορέας πολιτισμού που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1996.

Λυρικός μικρός πλανήτης

Ο “Λυρικός μικρός πλανήτης” είναι μια νέα στέγη πολιτισμού στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ιδρυτικά μέλη του είναι γνωστοί Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσης.

Παιχνίδια με νότες

Το εργαστήρι μουσικής προπαιδείας και δημιουργικής απασχόλησης “Παιχνίδια με νότες”, στόχο έχει να προσφέρει στα παιδιά τις βάσεις της μουσικής καλλιέργειας μέσα από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.

Πέρασμα

Το Πέρασμα ξεκίνησε το ταξίδι του το 2020, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει το θεατρικό εργαστήρι παιδιών κι εφήβων “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΤΕΣ”, όπου το θέατρο παρουσιάζεται σε όλες του τις διαστάσεις και ιδιότητες από την δημιουργία της ιστορίας ή αλλιώς δραματουργίας μέχρι την ερμηνεία και τη σκηνική της απόδοση.

Σβούρα Art Lab

Η Σβούρα Art Lab είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήριο τέχνης για παιδιά με 30 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1988 με την ιδέα πως η τέχνη είναι όχημα ανακάλυψης του κόσμου, παιχνίδι και εργαλείο.

Στη Σβούρα Art Lab σχεδιάζονται και υλοποιούνται βιωματικά εργαστήρια που βοηθούν το παιδί να απελευθερώσει τη φαντασία του, να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του και να καλλιεργήσει την προσωπικότητά του.

Συναισθηματίζειν

Κάπου ανάμεσα στις Συκιές & στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε ένας καινοτόμος χώρος, επικεντρωμένος στον συναισθηματικό κόσμο του παιδιού.

Χαρά και Μουσική

To εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική λειτουργεί σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον. Ένας χώρος όπου κυριαρχεί η αγάπη και η όρεξη για μουσική και καλλιτεχνική δημιουργία και δίνονται στα παιδιά ευκαιρίες να ταξιδέψουν στον κόσμο της μουσικής και της τέχνης.

Ω2

Ξεκινώντας από πολύ μικρές ηλικίες και φτάνοντας στις πολύ μεγάλες, κύριος στόχος των μαθημάτων είναι να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μαθητών ώστε να αυξήσουν την ικανότητα πρόσληψης των ερεθισμάτων. Εδώ έγκειται η αρχή της ανάπτυξης των φυσικών τους ταλέντων.

διαφήμιση