Σβούρα Art Lab – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Σβούρα Art Lab

Η Σβούρα Art Lab είναι ένα πρωτοποριακό εργαστήριο τέχνης για παιδιά με 35 χρόνια παρουσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1988 με την ιδέα πως η τέχνη είναι όχημα ανακάλυψης του κόσμου, παιχνίδι και εργαλείο.

Στη Σβούρα Art Lab σχεδιάζονται και υλοποιούνται βιωματικά εργαστήρια που βοηθούν το παιδί να απελευθερώσει τη φαντασία του, να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του και να καλλιεργήσει την προσωπικότητά του.

Μέσα από υψηλού επιπέδου προγράμματα θεάτρου, εικαστικών, θεματικά πάρτι, εκδηλώσεις και σεμινάρια, τα παιδιά καλλιεργούν τις δεξιότητες και την αισθητική τους παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια…. τέχνης και τεχνικής.

 

Ο χώρος

Οι δραστηριότητες του Σβούρα Art Lab φιλοξενούνται σε ένα υπέροχο ανακαινισμένο νεοκλασικό, στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος αποτελείται από δύο αίθουσες θεάτρου, μία αίθουσα-εργαστήριο εικαστικών, μία αίθουσα χώρο παιχνιδιού καθώς και ένα “καφέ” στον οποίο μπορεί να φιλοξενηθούν (και να ψυχαγωγηθούν!) οι γονείς που περιμένουν τα παιδιά τους καθώς και τα μικρότερα αδέρφια.

 

 

Τα πάρτι

Ένα πάρτι στο  αrt lαb της σβούρας μπορεί να γίνει μία νέα εκπαιδευτική εμπειρία.

Μέσα από πρωτότυπα εργαστήρια και θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά διασκεδάζουν και μοιράζονται τη γιορτή τους με τους φίλους τους. Κάθε δράση, καθώς και η πρόσκληση του πάρτι, σχεδιάζεται με βάση την ηλικία των συμμετεχόντων και το θέμα που θα επιλεγεί από το παιδί.

Tα πάρτι του αrt lαb μπορούν να φιλοξενήσουν έως 30 παιδιά με ή χωρίς τη συνοδεία ενηλίκων. Η διάθεση του χώρου είναι αποκλειστική για κάθε πάρτι.

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Το δημιουργικό εργαστήρι της Σβούρας ξεκινά τις δραστηριότητές του και καλωσορίζει τους φίλους του στο  χώρο του, στην Παύλου Μελά 18. Φέτος θα λειτουργήσουν τα βασικά τμήματα θεάτρου, ζωγραφικής, κεραμικής για παιδιά και εφήβους.

Πληροφορίες χώρου

Σβούρα Art Lab

Art Lab

Παύλου Μελά 18, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 222728

Email: svoura.edu@gmail.com

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του παιδιού από την είσοδο (κατόπιν συνεννόησης).
Υπάρχει αίθουσα αναμονής - cafe για τους γονείς.
Υπάρχει χώρος αυτοαπασχόλησης για τα μικρότερα αδέρφια.

Τι υπάρχει κοντά