ΧΑΝΘ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΧΑΝΘ

ymca ktirio

Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο

paidikos

Σε  ένα κτίριο μοναδικό στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους και αθλητικές εγκαταστάσεις, λειτουργεί το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός της ΧΑΝΘ. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5 ετώνκαι νήπια 5 έως 6 ετών, με ώρες λειτουργίας καθημερινά 7 το πρωί με 4 το απόγευμα.

Στόχος της ΧΑΝΘ είναι η σύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Tο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιδιώκει την κοινωνικοποίηση των παιδιών και την ομαλή ένταξή τους στο πρώτο κοινωνικό σύνολο της ζωής τους, το σχολείο, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται με μαθήματα από εξειδικευμένους δασκάλους σε γήπεδα και αίθουσες της ΧΑΝΘ που περιλαμβάνουν:

Ανοιχτό γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου, κλειστό γήπεδο Μπάσκετ, αίθουσα Μπαλέτου, Θέατρο , αίθουσα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Διάβασε περισσότερα για τον Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο στη ΧΑΝΘ εδώ

Κατασκήνωση

kataskinosi ymca

Σκοπός στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. είναι να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι. Καθημερινός τους στόχος είναι να δίνουν ερεθίσματα και να δημιουργούν εμπειρίες μέσα από τις οποίες οι κατασκηνωτές θα βελτιώνουν τις ικανότητες τους και θα αναπτύσσουν την προσωπικότητα τους.

Η κατασκήνωση προσφέρει εμπειρίες. Πρωτόγνωρες, διασκεδαστικές, αξέχαστες εμπειρίες. Τα παιδιά για πολλά χρόνια θυμούνται ότι κατάφεραν πράγματα που δεν φαντάζονταν ότι θα μπορούσαν να καταφέρουν. Και τα συναισθήματα που νιώθουν δεν περιγράφονται.

Διάβασε περισσότερα για την κατασκήνωση στη ΧΑΝΘ εδώ

Δραστηριότητες καλλιτεχνικές στη ΧΑΝΘ

Αθλητικές Δραστηριότητες στη ΧΑΝθ

Δια βίου μάθηση στη ΧΑΝΘ

Κοινωνική Προσφορά

Η ΧΑΝΘ μέσω της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ τα τελευταία τέσσερα χρόνια άγγιξε τις  ανάγκες μικρών παιδιών για παιχνίδι , δημιουργικότητα, αθλητισμό , τις ανάγκες της σύγχρονης μονογονεικής οικογένειας για στήριξη των  γονέων αλλά και των παιδιών τους, τις ανάγκες σίτισης  άπορων  οικογενειών, τις ανάγκες μόρφωσης  παιδιών που ζουν σε συνθήκες πολέμου και σε συνθήκες φτώχιας, τις ανάγκες νέων για δημιουργική διέξοδο από την ανεργία, ανταποκρίθηκε στα αιτήματα άλλων κοινωνικών φορέων και οργανισμών για δωρεάν προγράμματα σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Διάβασε περισσότερα για την Κοινωνική Προσφορά της ΧΑΝΘ εδώ

Γίνε Εθελοντής

Η Τράπεζα Εθελοντισμού της ΧΑΝΘ έχει ως στόχο την ενεργοποίηση σε εθελοντική βάση, μελών της αλλά και άλλων ενδιαφερομένων σε δραστηριότητες κοινωνικές, περιβαλλοντικές πολιτιστικές, αθλητικά γεγονότα κλπ.

Η ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και το αίσθημα προσωπικής ικανοποίησης από την συμμετοχή είναι κάποια από τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν σε κοινωνικό και ατομικό επίπεδο.

Διάβασε περισσότερα για τον εθελοντισμό στη ΧΑΝΘ εδώ

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

ΧΑΝΘ

Νικολάου Γερμανού 1, 54621, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 241007

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά