Χώροι Άθλησης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Avant Garde Sports Club

Το Avant Garde Sports Club είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που εδρεύει στο Χωριό της Ειρήνης στην Καρδία. Άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2012, με όραμα να δημιουργήσει ένα διαφορετικό χώρο άθλησης στη Θεσσαλονίκη.

Happy Swimming

Tο HAPPY SWIMMING δημιουργήθηκε και λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη του για το παιδί και τον γονέα. Η αγάπη αυτή είναι που ωθεί διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό να συνεχίζει και να εξελίσσεται. Ο στόχος είναι να προσφέρουν ξεχωριστές υδάτινες εμπειρίες σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις!

Skylife

Για όλη την ομάδα του Skylife, προτεραιότητα είναι η πραγματική ψυχαγωγία, η επαφή μας με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και η απασχόληση με όλα όσα, εξαιτίας των γρήγορων ρυθμών ζωής, τείνουμε να αφήνουμε λίγο πιο πίσω.

Ιχθύς στην Καλαμαριά

Ένα υπέροχο κολυμβητήριο για δραστηριότητες στο νερό όλων των ηλικιών, λειτουργεί στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη Μιαούλη 18 με Σμύρνης.

Ιχθύς στο All Star

Το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο. Εντός του γυμναστηρίου, βρίσκεται μία πανέμορφη, και άκρως προσεγμένη πισίνα 25 μέτρων με βάθος 1.30 έως 1.70 μέτρα, στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Μονόκυκλο

Το Mονόκυκλο είναι μια καλλιτεχνική ομάδα με ενδιαφέρον γύρω από τις τέχνες του τσίρκο, του σύγχρονου χορού, του σωματικού θεάτρου και της γιόγκα. Η ομάδα Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και η έδρα της είναι στην Αρχελάου 4, περιοχή Π.Συνδίκα και Χαλκιδικής.

Νους Λόγος & Άθληση

Η Ακαδημία Θεραπευτικής Καλαθοσφαίρισης Νους Λόγος και Άθληση αποτελεί την πρώτη ακαδημία καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με περιπτώσεις παιδιών που χρήζουν θεραπευτικής στήριξης.

Συναισθηματίζειν

Στο «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΖΕΙΝ», μέσα από το ολιστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να εκφράζουν τα συναισθήματά μας, καθώς παράλληλα μαθαίνουν να τα χειρίζονται με υγιή τρόπο

Χοροδημιουργίες

Μέσα από διαφορετικά είδη, όπου το καθένα έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό, οι μαθητές από 3 ετών και άνω κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν, και γυμνάζονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της σχολής.

All Star

DOJO

Tο DOJO είναι η έδρα ενός αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου που καλλιεργεί τις εναλλακτικές πολεμικές τέχνες του AIKIDO και της CAPOEIRA για παιδιά εφήβους και ενήλικες εστιάζοντας στην ολιστική εκγύμναση του ατόμου.

Les Raquettes

Sailing Time

Star Pool Center

To Star Pool Center ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων της κολύμβησης θέλοντας να κάνουν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για αυτό που αγαπάνε περισσότερο στη ζωή τους: τα παιδιά και την κολύμβηση. Η αποστολή του είναι να ενισχύσει την προσωπικότητα και τη φυσική ικανότητα των παιδιών, να κολυμπήσουν και να παίξουν μέσα από μια διαδικασία ανακάλυψης προσανατολισμού.

Strikers

Ευ Ζειν

Το κέντρο Yoga Ευ Ζειν, ιδρύθηκε από τη Σοφία Χατζηπαναγιώτου και λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1973. Είναι το πρώτο κέντρο yoga στη Θεσσαλονίκη και πλέον το παλαιότερο στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας τις ολοκληρωμένες θεραπευτικές τεχνικές yoga με εφαρμογές κλασικής & εναλλακτικής αισθητικής, λειτουργεί συνολικά ως κέντρο αυτογνωσίας και αυτοΐασης. Σε κάθε μάθημα, στόχος είναι η αναγνώριση των αναγκών και δυνατοτήτων του κάθε μαθητή, η καλλιέργεια της αυτογνωσίας και η προώθηση ενός γενικότερου εναλλακτικού και υγιούς τρόπου ζωής.