Χώροι Άθλησης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Νους Λόγος & Άθληση

Η Ακαδημία Θεραπευτικής Καλαθοσφαίρισης Νους Λόγος και Άθληση αποτελεί την πρώτη ακαδημία καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με περιπτώσεις παιδιών που χρήζουν θεραπευτικής στήριξης.

Les Raquettes

Η «les raquettes tennis academy» αποτελεί μία σύγχρονη ακαδημία τέννις, υψηλών προδιαγραφών και εγκαταστάσεων όπου με συνέπεια, σκληρή δουλεία και ήθος βγάζει στην κοινωνία πρώτα απ όλα ανθρώπους και μετά αθλητές.

Skylife

Στην σημερινή εποχή, συχνά απουσιάζει ο χώρος και ο χρόνος, για να αναπτυχθούν ολιστικά οι τόσο απαραίτητες ανάγκες και ικανότητες. Στόχος του  Skylife, να πυροδοτήσει την φαντασία και να ενθαρρύνει τη δημιουργική μάθηση σε μικρούς και μεγάλους!

Το σχολείο αλλιώς

Το Σχολείο Αλλιώς είναι ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά αλλά και ενήλικες. Τα παιδιά απασχολούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς με δραστηριότητες που στόχο έχουν την ψυχαγωγία αλλά και την καλλιέργεια των γνωστικών τους δυνατοτήτων (γυμναστική, θεατρικό παιχνίδι, ιστορία της τέχνης, STEAM, εικαστικά, διατροφή, αρχιτεκτονική, φυσικές επιστήμες, μουσική, τεχνολογία κ.α.) Παράλληλα στο Σχολείο Αλλιώς λειτουργούν διαθεματικά […]

Ιχθύς στη Euromedica – Αρωγή

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στη Euromedica – Αρωγή, στην περιοχή Πυλαία- Ελαιώνες και διαθέτει δύο μοναδικές πισίνες, σε ξεχωριστό αλλά διπλανό χώρο η μία από την άλλη, ώστε να εξυπηρετείται όλο το φάσμα των ηλικιών ταυτόχρονα!

Ιχθύς στην Καλαμαριά

Ένα υπέροχο κολυμβητήριο για δραστηριότητες στο νερό όλων των ηλικιών, λειτουργεί στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη Μιαούλη 18 με Σμύρνης.

Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκη

Η Λέσχη Ξιφασκίας Θεσσαλονίκης είναι πρότυπη σχολή και αμιγώς προσανατολισμένη στο Ολυμπιακό άθλημα της Ξιφασκίας. Η δράση της -σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα- επικεντρώνεται κυρίως στα παιδιά καθώς περιλαμβάνει τμήματα από 5 ετών.

Up Move & Play Αrea

Οι εμπνευστές του UP σας καλωσορίζουν σ’ έναν πρωτοποριακό – καινοτόμο – πολυχώρο εκγύμνασης. Με στόχο η γυμναστική να γίνει διασκέδαση για κάθε ηλικιακή ομάδα στο UP μέσα από γνώριμα αλλά και ανατρεπτικά προγράμματα παρέχουν τη δυνατότητα παράλληλης εκγύμνασης σε γονείς και παιδιά καθώς και σε ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Μονόκυκλο

Το Mονόκυκλο είναι μια καλλιτεχνική ομάδα με ενδιαφέρον γύρω από τις τέχνες του τσίρκο, του σύγχρονου χορού, του σωματικού θεάτρου και της γιόγκα. Η ομάδα Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και η έδρα της είναι στην Αρχελάου 4, περιοχή Π.Συνδίκα και Χαλκιδικής.

Avant Garde Sports Club

Το Avant Garde Sports Club είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που εδρεύει στο Χωριό της Ειρήνης στην Καρδία. Άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2012, με όραμα να δημιουργήσει ένα διαφορετικό χώρο άθλησης στη Θεσσαλονίκη.

ΧΑΝΘ

Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο Σε  ένα κτίριο μοναδικό στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους και αθλητικές εγκαταστάσεις, λειτουργεί το Νηπιαγωγείο και ο Παιδικός Σταθμός της ΧΑΝΘ. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 έως 5 ετώνκαι νήπια 5 έως 6 ετών, με ώρες λειτουργίας καθημερινά 7 το πρωί με 4 το απόγευμα. Στόχος της ΧΑΝΘ είναι η […]

Armonia

Η Αρμονία ιδρύθηκε το 2000 από τη Βάγια Χάνου, δασκάλα γιόγκα και μπαλλέτου.

Παιδεία Παίζει

Δημιουργικές δραστηριότητες και μελέτη στο αναγνωστήριο γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνάνε στο Παιδεία Παίζει τα παιδιά.

All Star

DOJO

Tο DOJO είναι η έδρα ενός αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου που καλλιεργεί τις εναλλακτικές πολεμικές τέχνες του AIKIDO και της CAPOEIRA για παιδιά εφήβους και ενήλικες εστιάζοντας στην ολιστική εκγύμναση του ατόμου.

Everybody

Five Star

διαφήμιση