Ιχθύς στην Καλαμαριά – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιχθύς στην Καλαμαριά

Aqua Yoga για Εγκύους, Βρεφική Κολύμβηση (2 μηνών – 3 ετών), Ακαδημίες Κολύμβησης για παιδιά 3 – 8 ετών , Προγράμματα Κολύμβησης για Ενήλικες (Aqua Aerobic, Ελεύθερη κολύμβηση, Εκμάθηση κολύμβησης), Σεμινάρια και προγράμματα παιδαγωγικών προσεγγίσεων

 

Η ομάδα κολύμβησης «Ιχθύς» ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από τον Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Τα κολυμβητήρια διαθέτουν εγκαταστάσεις απόλυτα προσεγμένες, άκρως λειτουργικές και φυσικά πεντακάθαρες! Ιδανικές για όλους!

 

Κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά

Ένα υπέροχο κολυμβητήριο για δραστηριότητες στο νερό όλων των ηλικιών, λειτουργεί στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη Μιαούλη 18 με Σμύρνης.

Η πισίνα είναι εσωτερική, ηλιόλουστη, μεγάλη και θερμαινόμενη, με βασικό καθαρισμό το όζον, το ανόργανο χλώριο σε ανάλογο ποσοστό βάσει των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19, και τις ακτίνες UV. Οι προπονητές είναι φυσικά μέσα στο νερό, ως καθοδηγητές και υποστηρικτές των παιδιών.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις αποτελούνται από 10 ντους, πολλές αλλαξιέρες, μεγάλους και άνετους χώρους, πάρκο και παιδότοπο για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών. Η πισίνα είναι χωρισμένη με τζαμαρία, ώστε να πραγματοποιείται το μάθημα σε ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον. Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν, άπλετος χώρος στάθμευσης στα 50 μέτρα από την είσοδο του κολυμβητηρίου.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Σάββατο

9.00 – 21.00

Κυριακή

9.00 – 14.00

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι χώροι της «Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς» είναι τόποι συνάντησης γονέων και παιδιών. Η βασική ιδέα είναι να περνούν οι γονείς ουσιώδη χρόνο με τα παιδιά τους, να τα αγκαλιάζουν, να τα παρατηρούν κι έτσι μαθαίνουν να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες τους, ώστε να είναι γεμάτα από αγάπη. Εάν υπάρχει αγάπη, η γνώση είναι αυτόματη!

Ακόμη, στην προσπάθεια της ομάδας να κάνει βίωμα στους νέους γονείς τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης, γίνονται μαθήματα baby swimming δωρεάν στα βρέφη από 2 – 5 μηνών. Είναι σίγουρο ότι αν απελευθερωθεί ο νέος γονέας από το άγχος των χρημάτων θα μπορέσει να εστιάσει και να κατανοήσει τα γερά θεμέλια που θα δώσει η βρεφική κολύμβηση στο παιδάκι του αναπτυξιακά, ψυχολογικά και κοινωνικά.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  1. Η βρεφική κολύμβηση, όπως διδάσκεται από την ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς”, είναι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 40 ημερών. Τα οφέλη για το γονέα και το παιδί είναι αναρίθμητα, τόσο σωματικά και νοητικά, όσο και ψυχολογικά.
  2. Το μοναδικό πρόγραμμα aqua yoga για εγκύους, έτσι ώστε κάθε Ιχθύς να κολυμπάει πριν καν γεννηθεί.
  3. Οι ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 3 ετών και άνω, όπου τα παιδιά παίζοντας, μαθαίνουν τεχνική και πειθαρχία μέσα από τη χαρά.
  4. Τα προγράμματα για ενήλικες, όπως το aqua fitness και η εκμάθηση κολύμβησης, για να τα καταφέρνουν μέσα στη μέρα!

 

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Πληροφορίες χώρου

Ιχθύς στην Καλαμαριά

Ομάδα κολύμβησης

Μιαούλη 18, Καλαμαριά, 55131, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2313054671

Email: info@ixthys.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά