Μονόκυκλο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μονόκυκλο

Το Μονόκυκλο είναι μια καλλιτεχνική ομάδα με ενδιαφέρον γύρω από τις τέχνες του τσίρκο, του σύγχρονου χορού, του σωματικού θεάτρου και της γιόγκα. Η ομάδα Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και η έδρα της είναι στην Αρχελάου 4, περιοχή Π.Συνδίκα και Χαλκιδικής.

 

Τα μέλη της ομάδας είναι καλλιτέχνες, παιδαγωγοί, εκπαιδευτές και εμψυχωτές, όλοι τους με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στα αντικείμενα τους, πιστοποιήσεις και εξειδικεύσεις, μα πάνω από όλα όρεξη και σεβασμό για αυτό που κάνουν.

Η ομάδα του Μονόκυκλου εντός και εκτός του χώρου της βρίσκεται κοντά σε παιδιά και νέους, υλοποιώντας δράσεις που κυλούν ομαλά ανάμεσα στη ψυχαγωγία και τη δημιουργική μάθηση.

 

 

Οι δράσεις για παιδιά και νέους αφορούν:

  • Δημιουργικά εργαστήρια εντός του χώρου σε εβδομαδιαία βάση
  • Παιδαγωγικό Τσίρκο, ζογκλερικά, ξυλοπόδαρα, κλόουν, εναέρια ακροβατικά για νήπια, παιδιά και εφήβους. Αναπτυξιακό τσίρκο για παιδιά και συνοδούς. Μοντέρνος χορός, Παιδική και Εφηβική Γιόγκα.
  • Προγράμματα βιωματικής διάδρασης για τάξεις σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας.
  • Εναλλακτικά Πάρτυ Γενεθλίων στο χώρο του Μονόκυκλου.
  • Προγράμματα στήριξης ευπαθών ομάδων μέσα από το κοινωνικό τσίρκο.

 

Δημιουργικά πάρτυ: Στο χώρο διοργανώνονται πρωτότυπα παιδικά πάρτι όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες σε διαφορετικές τεχνικές τσίρκο. Τα πάρτυ καθοδηγούν με ασφάλεια οι εκπαιδευτές του χώρου και είναι κατάλληλα για πολύ μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Όλοι μπορούν να γίνουν ακροβάτες στο τσίρκο για μια μέρα.

 

To Μονόκυκλο πιστεύει στη μάθηση μέσα από το παιχνίδι. Ο κόσμος των παιδιών μας συναρπάζει. Ένας κόσμος γεμάτος εμπιστοσύνη, χαρά, παιχνίδι και σεβασμό.

Πληροφορίες χώρου

Μονόκυκλο

Τσίρκο | Χορός | Γιόγκα | Καλλιτεχνικός Χώρος

Αρχελάου 2 - 4, Περιοχή Π. Συνδίκα & Χαλκιδικής, 54643, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2314032011 & 6936142874

Email: monokyklocircuslab@gmail.com

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά