Παιδικοί Σταθμοί & Νηπιαγωγεία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Happy Kiddo

Το HAPPY KIDDO αποτελεί τον πρώτο σταθμό της σχολικής ζωής του παιδιού σας. Είναι μια κοινωνία γεμάτη αγάπη και δημιουργία, όπου κάθε παιδί έχει μια θέση.

Γαλλικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

Υποδέχεται παιδιά ηλικίας από 2 έως 18 ετών προσφέροντας εξ’ ολοκλήρου γαλλική εκπαίδευση, διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, πιστοποιημένο επίπεδο αγγλικών και παιδαγωγικό πρόγραμμα που διαμορφώνει υπεύθυνους πολίτες με κριτική σκέψη και αυτονομία σε ασφαλείς εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης, από το 1906.

Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ”, επίκαιρο όσο ποτέ, βοηθάει τους μαθητές του όχι μόνο να αποκτήσουν γνώσεις και εφόδια, αλλά και να δώσουν νόημα στη ζωή τους.

Λιλιπούπολη

Η Λιλιπούπολη λειτουργεί εδώ και 36 χρόνια σε έναν ηλιόλουστο και φιλόξενο χώρο, σε ένα διατηρητέο κτίριο και είναι ο μοναδικός ιδιωτικός παιδικός σταθμός στο κέντρο της πόλης. Με επαγγελματισμό και ευαισθησία φροντίζει παιδιά από 2 ετών και τα ξεναγεί στο χώρο της προσχολικής αγωγής & της εκπαίδευσης.

Μέριμνα Παιδιού

Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ είναι κάτι περισσότερο από ένα σχολείο, είναι μια ανοιχτή αγκαλιά, ένα δεύτερο σπίτι γεμάτο αγάπη και ασφάλεια για παιδιάηλικίας 1 ½ έως 5 ½ ετών, που πρώτη φορά αποχωρίζονται το σπίτι και τους γονείς τους. Εδώ το εκπαιδευτικό έργο στηρίζεται στην καλλιέργεια της σκέψης μέσα από  σύγχρονα ψυχοπαιδαγωγικά δεδομένα της προσχολικής αγωγής που αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία των παιδιών.

Παιδικόραμα

Καλωσορίσατε στο Παιδικόραμα, εκεί που η φαντασία συναντά την πραγματικότητα.   Γιατί να επιλέξετε το ΠΑΙΔΙΚΟΡΑΜΑ Στο Παιδικόραμα το σχολικό περιβάλλον ενθαρρύνει τη μάθηση αξιοποιώντας τη φυσική περιέργεια των παιδιών και την έμφυτη διάθεση τους για εξερεύνηση και ανακαλύψεις. Αφενός παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες για να μεγαλώσει το παιδί με ασφάλεια, χαρά, ανέμελη διάθεση, δημιουργώντας […]

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Με το βλέμμα στο μέλλον του παιδιού δημιουργήθηκε πριν από 47 χρόνια, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της πόλης μας, τους Ελαιώνες Πυλαίας, τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης, ένα σύγχρονο, οικογενειακό, «πράσινο» σχολείο που εξειδικεύεται στην προσχολική και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Σπιτόδενδρο

Με πρωτοβουλία τριών έμπειρων νηπιαγωγών, του Γλαντζή Τάσου, του Δημολιού Κωστή, της Τουφεξίδη Ελίζας και ενός ψυχολόγου, του Μπάσογλου Δημήτρη, ένα «Σπιτόδενδρο» εμφανίστηκε στην περιοχή του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου για να φιλοξενήσει παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Ταρατατζουμ

Το ΤΑ ΡΑ ΤΑ ΤΖΟΥΜ είναι ρυθμός! Ρυθμός στο τύμπανο! Ένας ρυθμός που σε γεμίζει ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά! Ο βασικός σκοπός των παιδαγωγών στο ΤΑ ΡΑ ΤΑ ΤΖΟΥΜ, είναι να γεμίσουν τα παιδιά με τέτοιου είδους δυνατά συναισθήματα, ώστε να αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση!

Imagine

Pinewood

Κοκκινοσκουφίτσα

Ο Παιδικός Σταθµός – Νηπιαγωγείο Κοκκινοσκουφίτσα έχει δημιουργήσει στα σαράντα χρόνια λειτουργίας του, τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε σε ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον να παρακινεί το ενδιαφέρον των παιδιών και µε γνώμονα το παιχνίδι να δημιουργεί κίνητρα και προϋποθέσεις μάθησης.

Μοντεσσοριανή Αγωγή

Μέσα σ’ ένα επιστημονικά οργανωμένο περιβάλλον, με καταπράσινο κήπο, ζεστή, φιλική και χαρούμενη ατμόσφαιρα,τα παιδιά παίζοντας με το υλικό πνευματικής ανάπτυξης Μοντεσσόρι δημιουργούν, μαθαίνουν και αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους. Η αρχή της αυτοαγωγής επιτρέπει στα παιδιά να προσεγγίσουν ευχάριστα τη γνώση.

διαφήμιση