Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Φορώντας άνετα ρούχα, το μάρσιπό σας και… το μωρό σας έχετε τη δυνατότητα να χορέψετε στο workshop που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ βιβλιοπωλείο “Έτσι κάνουν οι μπαλαρίνες” το Σάββατο 17/02, στις 12.00.

Ανανεωμένο και άκρως επίκαιρο, το εξαιρετικά τρυφερό έργο «Πώς λένε το κορίτσι που κρατά ένα μπαλόνι;» του Μάνου Κοντολέων, έρχεται ξανά στη σκηνή του θεάτρου Σοφούλη, από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 17:30 για 4 μόνο παραστάσεις από την θεατρική ομάδα BLACKBIRD.

Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. παρουσιάζεται μία μεγάλη έκθεση με ιδιαίτερα πρωτότυπη θεματολογία. Ο τίτλος της έκθεσης είναι Fake (f)or Real (Ψεύτικο για αληθινό;) και η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με το Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ιστορίας που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Στο Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών παρουσιάζεται η έκθεση με τίτλο «Η κρυφή γοητεία της πλαστογραφίας» που πραγματεύεται τις πλαστογραφίες ειδικότερα στην τέχνη.

Η επίσημη θεατρική παράσταση βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία των Τζούλια Ντόλαντσον και Άξελ Σέφλερ, μοναδική εμπειρία στο διαδραστικό, αφηγηματικό θέατρο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας 3 – 8.

Οι παραστάσεις αφήγησης παραμυθιών μύθων και θρύλων της Action Art συνεχίζονται και οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν στο Μικρό Θέατρο της Χ.Α.Ν.Θ.

Μια παράσταση – έκπληξη, η οποία απευθύνεται σε βρέφη από 12 μηνών έως παιδιά 3 ετών αλλά και σε θεατρόφιλους που θα ήθελαν να ζήσουν αυτή την μοναδική θεατρική εμπειρία, ακούει στον τίτλο «Από το δωμάτιο στο σαλόνι» και αναμένεται να ζωντανέψει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Κάτω φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!