Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Στις 11 Φεβρουαρίου 2022 εγκαινιάζεται η έκθεση  με τίτλο «Σαρδηνία, μεγαλιθικό νησί. Από τα μενχίρ στα νουράγκι: ιστορίες από λίθο στην καρδιά της Μεσογείου». Πρόκειται για μια συναρπαστική έκθεση αφιερωμένη στον αρχαίο πολιτισμό της Σαρδηνίας, τον Νουραγκικό πολιτισμό, με τα επιβλητικά μεγαλιθικά κτίρια, τα νουράγκι, τα ντολμέν, τα μενχίρ και τους τάφους των γιγάντων.

Τρίωρο Εργαστήρι της Επινόησης για ηλικίες 15 – 17 χρονών
Το θέατρο της Επινόησης δίνει τη δυνατότητα στους εφήβους  μέσα από τη συλλογικότητα να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, τους φόβους, τα όνειρα και τις επιθυμίες τους.

Το διαδραστικό, αποκριάτικο show “Ακροβάτης σε νέες περιπέτειες” ξεκινά για άλλη μια χρονιά! Το Θέατρο Σοφούλη συναντά ξανά την ομάδα Μονόκυκλο, και μαζί βάζουν ακροβάτες, ζογκλέρ, κλόουν αλλά και το κοινό…σε νέες περιπέτειες από το Σάββατο 12/02.

Τα παιδιά κατασκευάζουν μουσικά όργανα με ανακυκλώσιμα υλικά και μέσα από αυτή τη διαδικασία αντιλαμβάνονται τον τρόπο παραγωγής ήχου.

Ο “Μικρός Βορράς” σε συνεργασία με τους “The Prefabricated Quartet”, μια από τις πιο γνωστές μπάντες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι γράψανε τη μουσική, παρουσιάζει σε 70΄   όλη την Ιλιάδα του Ομήρου. Mια παράσταση για νέους, εφήβους, εκπαιδευτικούς και όσους θέλουν να δουν την Ομηρική Μάχη με μια σύγχρονη, μουσική, αφηγηματική οπτική!

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!