εποχιακά – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδης προσκαλεί τους μικρούς φίλους στην ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά!

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00, τα Public Mediterranean Cosmos φιλοξενούν την παρουσίαση του άλμπουμ με τραγούδια για παιδιά «Το Νησί της Φαντασίας», σε μουσική Παντελή Κυραμαργιού και στίχους Σταυρούλας Παγώνα.

Το Δ.Σ. της «Λάμψης» προσκαλεί το κοινό στο χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 18.00

Ο ιχνηλάτης Ονείρων καλεί τις οικογένειες της πόλης την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο κτήμα Δέδα να παίξουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση παρέα με τα αλογάκια της ομάδας!

Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου, προϋπαντεί τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με την πιο γνωστή ιστορία, «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρούτζ», του Κ. Ντίκενς σε διασκευή για μικρά παιδιά.

O κος Σκρουτζ, ο γεροτοκογλύφος, γεμάτος αδιαφορία για τη χριστουγεννιάτικη μαγεία, τα συναισθήματα ή την τρυφερότητα, μετράει τα λεφτά του.

Στις 09, 10 και 11 Δεκεμβρίου, 17:30-20:30 το Kids’ Fun Factory, ο παιδότοπος στο Πανόραμα περιμένει τους μικρούς του φίλους να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να παίξουν παρέα με βιωματικά εργαστήρια!

Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος, η Χ.Α.Ν.Θ. και ειδικότερα οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar και περιμένει το κοινό να γιορτάσουν μαζί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις 13 & 14 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 17:00 – 22:00 & 10:00 – 16:00 αντίστοιχα, στον προαύλιο χώρο του κεντρικού της κτιρίου καθώς και εντός αυτού!

Η εταιρεία Θεάτρου TheatrAction, παρουσιάζει το Σάββατο 14/12 στις 18.30 στο βιβλιοπωλείο «Ονειροπαγίδα» ένα θορυβώδες, φασαριόζικο χριστουγεννιάτικο θεατρικό αναλόγιο με ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια, με ζωντανή μουσική, κρητική λύρα, κιθάρα, φυσαρμόνικα, τύμπανα και πολλούς ήχους από μικρά κρουστά, κουδούνια και άλλα «κατσαρολικά».

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Ακαδημία Ρομποτικής “minDMasters” προσκαλεί το κοινό στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα εγκαίνιά του, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 το απόγευμα, όπου όλοι οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν και φυσικά να συμμετέχουν στις χριστουγεννιάτικες δράσεις του “minDMasters”.

Η χριστουγεννιάτικη παράσταση της ομάδας κουκλοθέατρου JINX είναι μία πολύ αστεία παραλλαγή του γνωστού παραμυθιού «Η κοκκινοσκουφίτσα» με τον γκαφατζή λύκο, ήρωα της ιστορίας, να ντύνεται Άγιος Βασίλης και να προσπαθεί να ξεγελάσει τους υπόλοιπους ήρωες.

Πιστό στην παράδοση, το ΝΟΗΣΙΣ έχει και φέτος προγραμματίσει από αρχές Δεκεμβρίου ποικίλες δραστηριότητες με γιορτινή διάθεση μέσα στο πνεύμα των ημερών.

Μια φοβερή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, με οικολογικό περιεχόμενο, που παντρεύει την ελληνική με τη δυτική παράδοση, έρχεται να ενθουσιάσει το κοινό τις ημέρες των γιορτών, στο Θέατρο Σοφούλη. 

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!

Ξεκινούν οι μικροί κύκλοι

Τα εργαστήρια Robotixlab για μικρούς και μεγάλους εφευρέτες είναι μια σειρά δράσεων με την μορφή εργαστηρίων βασισμένων στην μέθοδο «Out of the box learning» της Robotixlab.