Το όνομά σου...ένα ποίημα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το όνομά σου…ένα ποίημα

Τρίωρο Εργαστήρι της Επινόησης για ηλικίες 15 – 17 χρονών

Μία εμψυχωτική δημιουργική διαδρομή για τις ευαίσθητες αυτές ηλικίες που προσπαθούν να αυτοπροσδιοριστούν σ’ ένα κλίμα συνεχών αλλαγών στο σώμα και την ψυχολογία τους αλλά και σε  ένα συνεχόμενα μεταβαλλόμενο κόσμο.

 

Το όνομά μας  μπορεί να μας αφηγηθεί μία  ιστορία αλλά μπορεί να γίνει και πηγή έμπνευσης για να γράψει κάποιος άλλος για μας ένα ποίημα…ως δώρο, το οποίο θα δραματοποιηθεί.

Μέσα από τη διαδικασία του  θεάτρου της Επινόησης  οι έφηβοι είναι ελεύθεροι να εκφράσουν το εσωτερικό τους δυναμικό. Μέσα από τη δυναμική της ομάδας και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μελών ενεργοποιείται η δημιουργικότητα τους και   συνεργάζονται για να φτιάξουν με αφετηρία τον ίδιο τους τον εαυτό μία ιστορία, ένα ποίημα και ένα θεατρικό δρώμενο. Από τη στιγμή που υλικό από τον εαυτό τους  μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης έρχονται κοντά στη δημιουργό τους δύναμη που πηγάζει από μέσα τους.

Το θέατρο της Επινόησης δίνει τη δυνατότητα στους εφήβους  μέσα από τη συλλογικότητα να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, τους φόβους, τα όνειρα και τις επιθυμίες τους. Δημιουργώντας δικές τους ιστορίες, αυτοσχεδιάζοντας και δουλεύοντας μαζί τα άτομα της ομάδας έρχονται αντιμέτωπα  με όλα αυτά τα στοιχεία που προάγουν την επικοινωνία,  την ενεργοποίηση, την ανάπτυξη τους. Μαθαίνουν να συμμετέχουν, να μαθαίνουν και να αποδέχονται τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο  12  Φεβρουαρίου 2022

Ώρα: 18.00 – 21.00

για έφηβους 15 – 17 ετών

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Απαραίτητη η προεγγραφή.

Εγγραφές και  περισσότερες πληροφορίες  τηλεφωνικά 2310 989260, 6986 85 30 66

ή ηλεκτρονικά perasmat@gmail.com

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Πέρασμα

συλλογικό θέατρο

Μικράς Ασίας 58, Κάτω Τούμπα, 54453, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 989260, 698 685 3066

Email: perasmat@gmail.com

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Λεωφορεία που εξυπηρετούν: 12, 14, 30

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.