Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου ξεκίνησε στον Μύλο της Θεσσαλονίκης το πρώτο θεματικό Πάρκο Χριστουγέννων στην πόλη, που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στους πιο μαγικούς σταθμούς των Χριστουγέννων, έχοντας εκπαιδευτικό χαρακτήρα και πολλή Χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη!

Το μεγάλο και εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο πάρκο, ο Αστερόκοσμος, που περιλαμβάνει ένα μοναδικό Fun Park με 15 παιχνίδια και παγοδρόμιο δίνει για άλλη μια χρονιά τον παλμό των εορτών στη Θεσσαλονίκη!

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης επιθυμώντας να εμπνεύσουν και τα ενθαρρύνουν τα παιδιά στην προσφορά, την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη πραγματοποιούν και αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα το 26ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar τους με σκοπό να βιώσουν όλοι και κυρίως οι μαθητές του Σχολείου το εορταστικό κλίμα των ημερών, πραγματοποιώντας παράλληλα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις με ασφάλεια.

Το θέατρο Αμαλία φιλοξενεί αυτά τα Χριστούγεννα τον Χρ΄΄ηστο Στανίση, που θα παρουσιάσει τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες του Καραγκιόζη, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, το Σάββατο 1 και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!