Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και η  Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ, διοργανώνουν μαθητικό θεατρικό φεστιβάλ, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, ώρα 1.00 μ.μ., στη Μονή Λαζαριστών, Σκηνή Σωκράτης Καραντινός.

Ο μεγάλος τελικός του Πανελλήνιου διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας για παιδιά έρχεται και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική γιορτή διασκέδασης και μάθησης!

Μια παράσταση, που μέσα από τους ήρωες των έργων του Νίκου Καζαντζάκη και τις εξομολογήσεις του (στον παππού του, όπως αποκαλεί τον Ελ Γκρέκο) συναντά κανείς το μεγαλείο της Ελλάδας και το ανυπόταχτο πνεύμα του ίδιου του συγγραφέα.

Οι κουκλοπαίκτες της Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος και το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου (UNIMA), με την υποστήριξη της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης και του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν με χαρά στην γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2019 την Κυριακή 17/03 από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 17:30 το απόγευμα.

Τα γήπεδα του AG μεταμορφώνονται σε 4 διαφορετικές πίστες περιπέτειας για μεγάλες ή μεγαλύτερες προκλήσεις! Μοναδικές δοκιμασίες, εμπόδια, περίτεχνες κατασκευές και πολλά άλλα σας περιμένουν στις πίστες του αθλητικού κέντρου!

Τελευταίες παραστάσεις τις Κυριακές 10 και 17 Μαρτίου στις 11.30 για την «Πεντάμορφη και το Τέρας», το κλασικό παραμύθι της Jeanne-Marie Leprince de Beaumont,που παρουσίασαν φέτος οι Dream Workers και η Καλλιτεχνική Εταιρεία.

Tο δημοφιλές έργο του Λιούις Κάρολ  «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη στο θέατρο «Αυλαία» για πέντε μόνο παραστάσεις.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!