Πίστες Περιπέτειας και παιχνίδια με τ'αθλήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πίστες Περιπέτειας και παιχνίδια με τ’αθλήματα

Στο αθλητικό κέντρο Avant Garde Sports Club, κάθε Κυριακή γίνεται μαγική για τα παιδιά!

Στο Avant Garde, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για κάθε παιδί που θέλει να γνωρίσει νέα αθλήματα και να απασχοληθεί με πρωτοποριακές δραστηριότητες!

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί μοναδικές δραστηριότητες από την Κυριακή 17 Μαρτίου έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου, για όσους θέλουν να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες!

Όλα τα παιχνίδια πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη ειδικών και επαγγελματιών προπονητών της ομάδας του Avant Garde, ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια καθώς και συντονισμός όλων των δραστηριοτήτων.

Ξεκινώντας από την Κυριακή 17 Μαρτίου, τα παιδιά θα ανακαλύψουν φανταστικές πίστες περιπέτειας γεμάτες αδρεναλίνη! Τα γήπεδα του AG μεταμορφώνονται σε 4 διαφορετικές πίστες περιπέτειας για μεγάλες ή μεγαλύτερες προκλήσεις! Μοναδικές δοκιμασίες, εμπόδια, περίτεχνες κατασκευές και πολλά άλλα σας περιμένουν στις πίστες του αθλητικού κέντρου!

Παιχνίδια στην άμμο, άγνωστα αθλήματα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, πίστες περιπέτειας και αγώνες μεταξύ φίλων, είναι μόνο λίγα απ΄ όσα θα συναντήσετε στο Avant Garde τις Κυριακές που έρχονται!

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ώρα: 11:00 – 14:00

Κόστος Συμμετοχής: 7€/άτομο, 10€/αδέρφια

Ηλικίες: 4-12 ετών

Oι συνοδοί των μικρών εξερευνητών θα βρουν στο Avant Garde τις πιο όμορφες συνθήκες για να απολαύσουν τον καφέ ή το ρόφημά τους ενώ τα παιδιά απασχολούνται, αλλά και να αθληθούν σε περίπτωση που επιθυμούν.

Το σύγχρονο καφέ του αθλητικού κέντρου έχει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, αλλά και θέα σε όλα τα γήπεδα.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου σας περιμένουν νέες εκπλήξεις, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Avant Garde Sports Club στο Facebook και στο www.avantgardesportsclub.gr!

Επικοινωνήστε με το Avant Garde για πληροφορίες στο 23920 72700.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Avant Garde Sports Club

Αθλητικό Κέντρο

20ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Το χωριό της Ειρήνης, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2392 072700

Email: beachactivities@gmail.com

Links: Website, Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Λειτουργεί καφέ ως χώρος αναμονής για τους γονείς
Οι γονείς μπορούν να γυμναστούν παράλληλα με το παιδί
Στις εγκαταστάσεις υπάρχει χώρος πάρκινγκ

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.