Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το πρώτο Kid Jazz Workshop στη Θεσσαλονίκη προσκαλεί τα παιδιά να εμπνευστούν από τρεις κορυφαίους μουσικούς της τζαζ και να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική,
επιβεβαιώνοντας ότι κάθε παιδί διαθέτει μουσικό ένστικτο και δημιουργικότητα!

Δύο φίλες αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το πιο μεγάλο όνειρό τους: να ταξιδέψουν στο διάστημα! Τί ωραία που πρέπει να οι πλανήτες, τα αστέρια, η γη από μακριά και το ταξίδι στο άγνωστο! Μα, πριν από όλα αυτά πώς γίνεται η προετοιμασία? Πώς θα διαλέξουν τον πλανήτη προορισμό τους?Τί θα φορέσουν? Πώς θα προπονηθούν?
Και τί θα κάνουν όταν φτάσουν εκεί? Θα είναι σίγουρα μια περιπέτεια, αλλά θα τα καταφέρουν άραγε?!

Το κλασικό παραμύθι των Χριστουγέννων σε μια φαντασμαγορική διασκευή, all star cast (Κίρα Νάιτλι, Ελεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν και άλλους) και ταυτόχρονη έξοδο σε αυθεντική εκδοχή με υπότιτλους και σε μεταγλωττισμένη εκδοχή στα ελληνικά.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 οι μαθητές, το προσωπικό, οι απόφοιτοι και οι φίλοι του Κολλεγίου Ανατόλια υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία από τις πιο ιστορικές και ατμοσφαιρικές χριστουγεννιάτικες γιορτές της Θεσσαλονίκης: το Anatolia College Christmas Bazaar.

Με αγάπη και πολύ χιούμορ, ο Λούις Σεπούλβεδα μιλάει για την τιμή, τη δικαιοσύνη, τη συντροφικότητα, την υπεράσπιση του αδυνάτου και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα κάθε πλάσματος.

Τα έσοδα θα ενισχύσουν: τη «Συζωή», την «Πνοή Ελπίδας», την «Εύνοια», τον «Life is Life», το «Χαμόγελο του Παιδιού», το «Άρτος και Δράση» και τα συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία 4 Ιερών Ναών της πόλης μας.

Ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει ένας μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ερνέστο ντε λα Κρουζ. Ωστόσο, στην οικογένειά του ισχύει – εδώ και ολόκληρες γενιές – μια μυστηριώδης απαγόρευση της μουσικής.

Πρόκειται για το γνωστό κλασικό παραμύθι του Βρετανού Λούις Κάρολ που βάζει το κοινό στον φανταστικό κόσμο και στις περιπέτειες ενός κοριτσιού, της Αλίκης.

Την Κυριακή 2/12 και ώρα 18.30 παρέα με τον σκιτσογράφο κ. Νικολαΐδη, με σύμμαχο το κέφι και πολύ χριστουγεννιάτικη φαντασία τα παιδιά θα μάθουν να σκιτσάρουν χριστουγεννιάτικα θέματα.

Η μυρμηγκοφωλιά είναι ένα πρόγραμμα που ενθουσιάζει τους μικρούς φίλους και παράλληλα εκπαιδεύει τα παιδιά σε σημαντικά θέματα γύρω από το περιβάλλον αλλά και τον σεβασμό της ζωής όσο μικρή και αν είναι.

Οι «Χίλιες και μία νύχτες» είναι μία μοναδική συλλογή παραμυθιών βαθιάς ποιητικότητας και ουσιαστικών ηθικών διδαγμάτων που άσκησαν τεράστια επιρροή στο δυτικό πολιτισμό και εξακολουθούν να μας συγκινούν έως σήμερα.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!