Ο μυστικός κήπος της Νέλλης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης

 

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης είναι ένας χώρος ενεργοποίησης της έμπνευσης, δημιουργικότητας και ελεύθερης έκφρασης για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Στα παιδικά προγράμματα του εργαστηρίου, τα παιδιά απελευθερώνουν τις έμφυτες καλλιτεχνικές τους ικανότητες, αποκτούν αυτοπεποίθηση και ψυχαγωγούνται. Η χαρά βρίσκεται στο παιχνίδι, στη συντροφικότητα, στη δημιουργία. 

Οι μικροί φίλοι ανακαλύπτουν το μαγικό κόσμο της τέχνης μέσα από πλούσιο εποπτικό υλικό και με βιωματική μάθηση. Δημιουργούν τα έργα τους με έμπνευση τα σημαντικότερα έργα τέχνης και μνημεία της ιστορίας και απελευθερώνουν την φαντασία τους με τρόπο πρωτόγνωρο. Οι μικροί φίλοι, μέσα στις παρέες που δημιουργούνται, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να βοηθούν ο ένας τον άλλο. Μαθαίνουν να εκφράζονται και να υλοποιούν τα όνειρά τους.

Σχεδιάστηκαν ακόμη για ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά ποτέ με την τέχνη και έτσι τους δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να την αγαπήσουν, να ανακαλύψουν την αναγκαιότητα του χόμπι, το πόσο σωτήριο είναι στη ζωή μας να ασχολούμαστε με κάτι που αγαπάμε και μας ξεκουράζει όσο περισσότερο ασχολούμαστε.

Στο εργαστήριο επίσης λειτουργούν ομάδες (ως λέσχη) που προάγουν την ανταλλαγή ιδεών, γνώσεων, την δημιουργία σχέσεων με κοινά ενδιαφέροντα και την ενεργοποίηση καλλιτεχνικών δράσεων. Από τον Μυστικό κήπο της Νέλλης πέρασαν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι. Άνθρωποι που έμαθαν, δημιούργησαν, χάρηκαν, χαλάρωσαν και περιμένει να γνωρίσει ακόμη περισσότερους…

 

Γιατί η τέχνη κάνει την ζωή μας μαγική!  

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης

Art Gallery

Καπετάν Μητρούση 8, 54646, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 413922, 6974 995679

Email: nellysecretgarden@gmail.com

Links: Website, Facebook, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά