Ο μυστικός κήπος της Νέλλης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης

mystikos kipos tis nellis_pigolampides

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης είναι ένας χώρος ενεργοποίησης της έμπνευσης, δημιουργικότητας και ελεύθερης έκφρασης για μικρούς και μεγάλους.

Στα παιδικά προγράμματα του εργαστηρίου, τα παιδιά απελευθερώνουν τις έμφυτες καλλιτεχνικές τους ικανότητες, αποκτούν αυτοπεποίθηση και ψυχαγωγούνται. Η χαρά βρίσκεται στο παιχνίδι, στη συντροφικότητα, στη δημιουργία. 

Οι μικροί φίλοι ανακαλύπτουν το μαγικό κόσμο της τέχνης μέσα από πλούσιο εποπτικό υλικό και με βιωματική μάθηση. Δημιουργούν τα έργα τους με έμπνευση τα σημαντικότερα έργα τέχνης και μνημεία της ιστορίας και απελευθερώνουν την φαντασία τους με τρόπο πρωτόγνωρο. Οι μικροί φίλοι, μέσα στις παρέες που δημιουργούνται, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να βοηθούν ο ένας τον άλλο. Μαθαίνουν να εκφράζονται και να υλοποιούν τα όνειρά τους.

Τα προγράμματα ενηλίκων, έχουν σκοπό να καλύψουν την  ανάγκη για δημιουργικότητα δίχως όρια, να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης, χαλάρωσης και ευεξίας.  Να φέρνουν τις νέες τάσεις στο χώρο της τέχνης και χειροτεχνίας με ολοκληρωμένα σεμινάρια και μαθήματα που καλύπτουν με γνώσεις από τον αρχάριο έως τον πεπειραμένο.

Σχεδιάστηκαν ακόμη για ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά ποτέ με την τέχνη και έτσι τους δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να την αγαπήσουν, να ανακαλύψουν την αναγκαιότητα του χόμπι, το πόσο σωτήριο είναι στη ζωή μας να ασχολούμαστε με κάτι που αγαπάμε και μας ξεκουράζει όσο περισσότερο ασχολούμαστε.

Στο εργαστήριο επίσης λειτουργούν ομάδες (ως λέσχη) που προάγουν την ανταλλαγή ιδεών, γνώσεων, την δημιουργία σχέσεων με κοινά ενδιαφέροντα και την ενεργοποίηση καλλιτεχνικών δράσεων. Από τον Μυστικό κήπο της Νέλλης πέρασαν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι. Άνθρωποι που έμαθαν, δημιούργησαν, χάρηκαν, χαλάρωσαν και περιμένει να γνωρίσει ακόμη περισσότερους…

Δημιουργικά πάρτι στο Μυστικό Κήπο της Νέλλης

(αναστέλλονται τα παιδικά πάρτι μέχρι νεωτέρας)

Το πάρτι του παιδιού σας στον Μυστικό Κήπο θα είναι κάτι διαφορετικό.

Η ψυχαγωγία είναι ποιοτική και εξατομικευμένη, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ο χώρος θα είναι διαθέσιμος μόνο σε εσάς και θα βιώσετε για πρώτη φορά το πάρτι του παιδιού σας με ηρεμία, δημιουργικότητα, φαντασία και μαγική ατμόσφαιρα.

Τα παιδικά πάρτι στο Μυστικό Κήπο γίνονται αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών και να τους δώσουν χαρά και νέες ιδέες για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ ή τηλεφωνήστε στο 2310413922

 

Γιατί η τέχνη κάνει την ζωή μας μαγική!  

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Πληροφορίες χώρου

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης

Art Gallery

Καπετάν Μητρούση 8, 54646, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 413922, 6974 995679

Email: nellysecretgarden@gmail.com

Links: Website, Facebook, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά