Κινηματογραφικό αποκριάτικο πάρτι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Κινηματογραφικό αποκριάτικο πάρτι

Τι μπορεί να συζητήσει ο Humphrey Bogart αν βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον Joker; Μπορεί να χορέψει η Catwoman με τον Sweeney Todd και η Uma Thurman με τον John Travolta αν βρεθούν στη μέση… του Κύκλου της Μελπομένης; Μένει να το ανακαλύψετε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 5.00 μ.μ στο αποκριάτικο πάρτι του Εργαστηρίου Θεάτρου ο Κύκλος της Μελπομένης!

Στον χώρο του εργαστηρίου θα πιείτε – λίγο, όχι υπερβολές! – θα φάτε – ακόμη λιγότερο, έρχεται καλοκαίρι – και θα γελάσετε, θα χορέψετε και θα περάσετε καλά! Όλα αυτά στο κλίμα της Αποκριάς, καθώς το πάρτι έχει θέμα και αυτό είναι το ΣΙΝΕΜΑ! Σκεφτείτε την αγαπημένη σας ταινία ή τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σας ηθοποιό, ντυθείτε αναλόγως και περάστε από τον χώρο για να σας (ανα)γνωρίσουν κι από κοντά!

Υ.Γ. Το πάρτι έχει αυστηρό θέμα το σινεμά – ελληνικό και ξένο, έχετε πολλές επιλογές! Μη ξεχάσετε να φορέσετε το κινηματογραφικό σας κοστούμι!

* Ποτά, φαγητά (αλμυρά και γλυκά) και άλλα συναφή, είναι ευπρόσδεκτα… έως και απαραίτητα!

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα: 17.00

Ηλικίες: 4 – 94 ετών

Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη – φέρτε και τους φίλους σας!

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.