Ιστορίες του Δάσους – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιστορίες του Δάσους

Κουκλοθέατρο με μουσική και τραγούδια.

Τρεις ιστορίες που διαδραματίζονται στο δάσος. Σ ’αυτόν  τον μαγικό χώρο των παραμυθιών που συμβολίζει την ίδια τη ζωή με τις περιπέτειες, τις  ανακαλύψεις και τις εκπλήξεις της.

Στην πρώτη ιστορία παρακολουθούμε έναν νεαρό ασβό που χάνεται στο δάσος και έτσι γνωρίζεται με τα άλλα ζώα του δάσους και με τον μελλοντικό και παντοτινό του σύντροφο: το σκοτάδι , αφού ο ασβός είναι ζώο που ζει την νύχτα…Ο μικρός ασβός νικάει τους φόβους του μέσα από τις περιπέτειές του.

Η δεύτερη ιστορία παρουσιάζει τον σκύλο όταν ακόμη ήταν  ένα ζώο του δάσους.

Ο σκύλος ψάχνει να βρει ένα φίλο που να είναι δυνατός, έναν σύντροφο που να τον κάνει να νοιώθει ασφάλεια. Μετά από διάφορες συναντήσεις με άλλα ζώα καταλήγει στον άνθρωπο και έτσι πάει να ζήσει μαζί του ως πιστός του σύντροφος.

Στην τρίτη ιστορία τρεις γέροι μάγοι και ένας νεαρός μαθητευόμενος μάγος συναντιούνται στο δάσος στον ετήσιο διαγωνισμό μαγείας… Ποιος θα νικήσει; Μέσα από μαγικά λόγια, μαγικές συνταγές και θαυμαστά μυστήρια θα παρακολουθήσουμε τα πειράματά τους και θα αποφασίσουμε σε ποιόν θα δώσουμε το φετινό βραβείο μαγείας.

 

Ερμηνεία: Γιάννα Μαμακούκα

Μουσική – τραγούδι: Λίζα Μαμακούκα

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Ώρα: 18.30

Διάρκεια ≈ 60΄

Ηλικίες: 3-103

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Ω2

Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι

Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 4, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2315 007271

Email: info@w2pme.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.