Οι Γείτονες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Οι Γείτονες

Η ομαλή συνύπαρξη των γειτόνων ήταν ανέκαθεν δύσκολη υπόθεση. Εδώ παρακολουθούμε την ιστορία δύο γειτόνων ορκισμένων εχθρών. Του Παντελή και του Κότα. Σύμμαχοί τους στη διαμάχη τα πιστά σκυλιά τους. Οι άγρυπνοι φύλακες των σπιτιών τους. Ο έρωτας έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση και τις σχέσεις των δύο άσπονδων εχθρών. Η Λούση και ο Ταρζάν  (τα δύο σκυλιά) σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα θα οδηγήσουν τον Κότα και τον Παντελή στη συμφιλίωση μέσα από μία σειρά αστείων και απροσδόκητων γεγονότων

 

Κουκλοθίασος «Νιστα» Ο κουκλοθίασος ΝΙΣΤΑ δημιουργήθηκε το 2007 από την Δήμητρα Ζάντζα και τον Παναγιώτη Κουλούρη. Πήρε το όνομά του από τα αρχικά της Νίνας και του Στάθη, των δύο παιδιών τους.

Η Δήμητρα και ο Παναγιώτης είναι νηπιαγωγοί. Εργάζονται από το 2001 στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολούνται με το κουκλοθέατρο τα τελευταία 25 χρόνια παίζοντας παραστάσεις κουκλοθεάτρου και διδάσκοντας κατασκευή κούκλας. Έχουν παρουσιάσει εκατοντάδες παραστάσεις σε φεστιβάλ, δήμους, πολιτιστικούς συλλόγους, και σχολεία σε όλη την Ελλάδα.  Στις παραστάσεις χρησιμοποιούν κυρίως γαντόκουκλες και μάπετ.

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 14 Οκτωβρίου

Ώρα: 12:00

Ηλικίες: από 3 ετών

Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 6937111701, 2314004884

Ροδάνι-Εργαστήρι Παιδαγωγικής των Τεχνών

Διεύθυνση: Ι.Π. Καρατάσιου 6 (προέκταση Γιάννη Αγγέλου), Χαριλάου

Πρόσβαση Οασθ: λεωφορείο 11, στάση Αγία Κυριακή

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.