3ο Θεσστιβαλάκι | 2024 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

3ο Θεσστιβαλάκι | 2024

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων

ΘΕΣΣτιβαλάκι

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος «Λυρικός Μικρός Πλανήτης» και το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης  διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Θεατρικών Ομάδων «Θεσστιβαλάκι», το οποίο έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι από την Τετάρτη 12 έως  την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και θα πραγματοποιηθεί στο «Ανοιχτό Θέατρο του πάρκου της Νέας Ελβετίας» και στο «Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» στη Θεσσαλονίκη.

 

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, με ώρα προσέλευσης 18:00 στο ανοιχτό θέατρο του πάρκου της Νέας Ελβετίας. Πρόκειται να συμμετέχουν παιδικές θεατρικές ομάδες πολιτιστικών, μορφωτικών συλλόγων και φορέων, παιδιών ηλικίας 6 – 12 ετών. Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δεκαεννιά θεατρικές παραστάσεις από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υλοποιηθούν, μεταξύ άλλων, θεατροπαιδαγωγικές δράσεις για παιδιά και δημιουργικά εργαστήρια.

 

Η τελετή λήξης του 3ου φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στις 21:00, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

 

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες

Από Τετάρτη 12 έως Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Είσοδος ελεύθερη

Χώρος Διεξαγωγής: Πάρκο Νέας Ελβετίας & Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Το Πάρκο της Νέας Ελβετίας

Αλ. Υψηλάντου 80, 54249, Θεσσαλονίκη

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.