Ένα απόγευμα δράσεων για όλη την οικογένεια
Το Goethe-Institut Thessaloniki γίνεται 70 χρονών και προσκαλεί παιδιά, εφήβους και γονείς το Σάββατο 14 Ιουνίου, σε ένα απόγευμα pop-up δράσεων και εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια.
Χορευτικές επιδείξεις streetdance, αλεξίπτωτα, εργαστήρια χειροτεχνίας, παζάρι και αναγνώσεις βιβλίων, χρονοκάψουλες, κυνήγι θησαυρού, εφαρμογές και παιχνίδια με χρήση γυαλιών Εικονικής Πραγματικότητας, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκπλήξεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Goethe.
Από την ίδρυσή του το1955, το Goethe-Institut αποτελεί μέρος της πολιτιστικής ζωής της πόλης και τόπο συνάντησης, διαπολιτισμικού διαλόγου και εκμάθησης γλωσσών για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Με ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα διαρκέσει όλο το χρόνο, κάνει μια αναδρομή στο ρόλο του ως πολιτιστικό ινστιτούτο και αναδεικνύει τα κομβικά σημεία του έργου του.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα το δείτε ΕΔΩ.
Χρήσιμες πληροφορίες
Ώρα: 17.00 – 21.00
Είσοδος ελεύθερη
Επικοινωνία στο τηλέφωνο 2310 889 613
Γράψτε το σχόλιό σας
Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.
Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.