Summer Kids Camp Thessaloniki: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2021 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Summer Kids Camp Thessaloniki: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2021

Summer Kids Camp Thessaloniki: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη

 

Τελειώνει μια σχολική χρονιά κατά την οποία αξιοποιήθηκαν καινούρια μέσα και τρόποι διδασκαλίας, που τα παιδιά δεν την έζησαν όπως κάθε προηγούμενη χρονιά, με τα καλά και τα άσχημά της, που δεν απόλαυσαν, όσο ίσως θα ήθελαν, τους φίλους και τις κοινές τους δραστηριότητες αλλά και τις ομαδικές εκδρομές σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θέατρα και φύση!

Οι δημιουργικές ομάδες της πόλης, θέλοντας να προσφέρουν στα παιδιά όσα στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν σχεδιάσει μοναδικά προγράμματα παιχνιδιoύ και  δραστηριοτήτων για να τους προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες, πριν αυτά αποδράσουν οικογενειακώς σε παραλίες και χωριά!

Η παρακάτω λίστα ανανεώνεται διαρκώς!

 

Summer Kids Camp Thessaloniki

Ανατολικά | Παπάφη – Ντεπώ

 

Μονόκυκλο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Και φέτος το καλοκαίρι, το Μονόκυκλο, η σχολή Τσίρκο στη περιοχή Π. Συνδίκα, σας προσκαλεί σε μια εναλλακτική απασχόληση νηπίων και παιδιών δημοτικού για τις μέρες χωρίς σχολείο. Από τις 28 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου, 3 εβδομάδες γεμάτες με ζογκλερικά παιχνίδια, ακροβατικά, εναέρια κόλπα και πολλά ακόμη.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Μονόκυκλο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ανατολικά | Θέρμη – Πυλαία

 

Σπιτόδενδρο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Ο Ιούνιος και το Καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και το Summercamp του Σπιτόδενδρου για το 2021 ετοιμάζεται! Τέσσερις δημιουργικές καλοκαιρινές εβδομάδες από τις 28/6 έως τις 24/7/21, με εβδομαδιαία ή μηνιαία συμμετοχή! Είναι μία ευκαιρία, για όλα τα παιδιά της πόλης 3 – 6 ετών. να γνωρίσουν το όμορφο, φιλόξενο και δημιουργικό περιβάλλον του Σπιτόδενδρου πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Σπιτόδενδρο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν και φέτος το καθιερωμένο πλέον English Summer Camp με θέμα: «The Sherlock of Protypa ESC/Case: Summer Fun» και από τις 28 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου η αυλή του Σχολείου γίνεται τόπος εξιχνίασης του μεγαλύτερου μυστηρίου! Έτσι, προσεγγίζεται η αγγλική γλώσσα με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και μεταφέρεται το σχολείο στη φύση.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Robotixlab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Αν υπήρχε μια μηχανή που θα μπορούσε να σε ταξιδέψει στο χρόνο πού θα ονειρευόσουν να μεταφερθείς; Στο μέλλον ή στο παρελθόν; Ο εφευρέτης Δρ. Χρόνης Ταξίδης κατασκεύασε μια τέτοια χρονομηχανή και θα την παρουσιάσει για πρώτη φορά στους μικρούς εφευρέτες των εργαστηρίων Robotixlab ταξιδεύοντας τους 1 ολόκληρη ημέρα πίσω… Όλα αυτά μέσα από την εκπαιδευτική φιλοσοφία ”Out of the BOX learning” και διαθεματική προσέγγιση S.T.E.A.M. με κατασκευές, προγραμματισμό, πειράματα, δοκιμές, παιχνίδι, γέλιο και καινούργιες φιλίες!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Robotixlab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ιχνηλάτης Ονείρων – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Ιππασία σε καθημερινή βάση για όλα τα παιδιά, εκπαιδευτικές δράσεις, όπως δράσεις μελισσοκομίας, κηπουρικής, δόμησης με χώμα και άμμο, κινητικά παιχνίδια με νερό, παιχνίδια και κατασκευές σε σχέση με τους ινδιάνους και τους καουμπόιδες καθώς και κατασκευές με φυσικά υλικά!

Διαβάστε περισσότερα > Ιχνηλάτης Ονείρων – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ω2 – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα θέμα, το οποίο προσεγγίζεται από διαφορετικές πλευρές: την αφήγηση, τις προβολές, τη μουσική, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη σκηνογραφία και τις κατασκευές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι στον υπαίθριο χώρο του Ω2.

Διάβασε περισσότερα > Ω2 – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ανατολικά | Ρύσιο – Καρδία – Περαία

 

Συννεφούλα – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα 23 στρεμμάτων, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικές εμπειρίες! Αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες, εκδρομές, δυνατές φιλίες, καινούριες εικόνες και πολλές περιπέτειες είναι μόνο κάποια από όσα θα ζήσουν κι αυτό το καλοκαίρι στο Happy Camp!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Συννεφούλα – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ιχθύς – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, επανέρχεται ακόμη πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα, για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς). ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία! Σε ένα υπέροχο beach bar στα Μυκονιάτικα Καλλικράτειας – ιδιαίτερα kids – friendly – το Aloha, τις 3 πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου τα πιτσιρίκια περνάνε τέλεια με την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς!

Διάβασε περισσότερα > Ιχθύς – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Χαρά και Μουσική – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Στη Χαρά και Μουσική κάθε απόγευμα και γιορτή! Από 28 Ιουνίου – 31 Ιουλίου, κάθε μέρα από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα,  νότες θα ξεχύνονται από τα ανοιχτά παράθυρα και παιδιά θα παίζουν πιάνο, βιολί, θα απολαμβάνουν μουσικές ιστορίες και ακροάσεις και θα εκφράζονται μέσα από τις νότες, το πεντάγραμμο και τις μουσικές έννοιες.

Διάβασε περισσότερα > Χαρά και Μουσική – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Δυτικά | Πεύκα – Εύοσμος – Νεάπολη – Ωραιόκαστρο 

 

Happy Kiddo – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το καλοκαίρι ξεκινάει στον φανταστικό χώρο του Ηappy Κiddo. Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε Ηappy Τravellers και ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Ετοιμάζονται λοιπόν για νέες περιπέτειες. Φτιάχνουν αποσκευές και ξεκινούν.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Happy Kiddo – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Κέντρο

 

Σβούρα art lab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Πέντε εβδομαδιαίοι κύκλοι στο θερινό αrt lαb της σβούρας θα γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών. Θέατρο, εικαστικά, παιχνίδια, κίνηση, μουσική και STEAM εντάσσονται σε θεματικές ενότητες και γίνονται όχημα για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό ταξίδι!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Σβούρα art lab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Galileo Galilei Genaration – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία, το Galileo Galilei Generation ανοίγει τις πόρτες του για ένα Πολυθεματικό Γλωσσικό Καλοκαίρι που επιφυλάσσει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Εκμάθηση ξένων γλωσσών, Αθλοπαιδιές, Παιχνίδι, Εξορμήσεις και δημιουργική απασχόληση περιμένουν τους μικρούς φίλους.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Galileo Galilei Genaration – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Τελλόγλειο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά για να περάσουν μια δημιουργική εβδομάδα, γεμάτη γεωμετρικά σχήματα, φωτεινά χρώματα και μοτίβα που μπλέκονται μαγικά στην έκθεση της Ιωάννας Σπητέρη.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Τελλόγλειο – Τα καλοκαιρινά τμήματα