Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα

English Summer Camp Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης

“The Rangers of Protypa”

Άλλο ένα μαγικό καλοκαίρι περιμένει τους μικρούς φίλους των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, που θα παρακολουθήσουν το English Summer Camp του Σχολείου με φετινό θέμα «The Rangers of Protypa».

Κεντρική θεματολογία του English Summer Camp είναι η προστασία του δάσους και των ζώων που κατοικούν σε αυτό. Στο πλαίσιό της τα παιδιά θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους της πυρκαγιάς και τη σπουδαιότητα της αναδάσωσης, θα γνωρίσουν τον προσκοπισμό, θα κάνουν πεζοπορία και θα ανακαλύψουν κατασκηνωτικά tips και τρόπους επιβίωσης.

Και όλα αυτά στην αγγλική γλώσσα, που στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης προσεγγίζεται με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας παράλληλα με τη μεταφορά στη φύση.

Το πρόγραμμα εφαρμόζει bush craft (τεχνικές διαβίωσης και αυτονομίας), ανακαλύπτει και αναπτύσσει τις σωματικές δυνατότητες των μαθητών στο boot camp (στίβος άσκησης και περιπέτειας) του Σχολείου.

Και όπως κάθε χρόνο πλαισιώνεται με μαθήματα κολύμβησης και χορού, wing chun, inline skating (rollers), εικαστικών, σκάκι, ρομποτικής, αναρρίχησης, μαγειρικής και με πολλές ακόμα δραστηριότητες και… φυσικά με τη μαγευτική εμπειρία της διανυκτέρευσης κάτω από τον έναστρο ουρανό στην αυλή του Σχολείου!

Στο καταπράσινο περιβάλλον των σχολικών εγκαταστάσεων τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται.

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης προσκαλούν όλα τα παιδιά να ζήσουν μια διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια σε ένα προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον!

 

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Δείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες εδώ

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

Από Δευτέρα 17/06 έως Παρασκευή 5/07/2024

Ώρες λειτουργείας: 08.40 – 14.00. Υπάρχει η δυνατότητα προσέλευσης των μαθητών από τις 07.00 και επιστροφής από το σχολείο στις 14.00, στις 15.00 και στις 16.00.

Κόστος Συμμετοχής

  • Για 2 εβδομάδες το κόστος συμμετοχής είναι 420 ευρώ + 100 ευρώ (κόστος σίτισης)
  • Για 3 εβδομάδες το κόστος συμμετοχής είναι 560 ευρώ + 140 ευρώ (κόστος σίτισης)

Συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής εδώ

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης

Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο - Δημοτικό

Ελαιώνες Πυλαίας, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 300002

Email: info@protypa.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.