Ιχθύς - Τα καλοκαιρινά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιχθύς – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Ιχθύς Summer Camp by the Sea 2019  – Το μόνο που Thess… Summer Camp Ιχθύς!

 

Το σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, επανέρχεται για τέταρτη χρονιά, ακόμη πιο ξέγνοιαστα και χαρούμενα, για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς). ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

Σε ένα υπέροχο beach bar στον Ποταμό Επανωμής – ιδιαίτερα kids – friendly – το Carousel, τις 2 πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου τα πιτσιρίκια περνάνε τέλεια με την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς!

Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα παραλαμβάνονται το πρωί, από κεντρικά σημεία της πόλης. Όλοι μαζί πηγαίνουν στη θάλασσα για παιχνίδι εντός κι εκτός νερού και το μεσημέρι επιστρέφουν φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι – στον τόπο παραλαβής.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Ιουλίου, ενώ περιλαμβάνει μεταφορά, την πιο σούπερ δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση, κολύμβηση στη θάλασσα και φαγητό.

 

Χωρίζεται σε 2 περιόδους μιας εβδομάδας:

Α’ περίοδος: 1/7/19 – 5/7/19

Β’ περίοδος: 8/7/19 – 12/7/19

 

Οι μοναδικές θαλάσσιες δραστηριότητες της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς με τους Mindloop Outdoor Activities συνεχίζονται και φέτος για να ενθουσιάσουν τους μικρούς φίλους!

Τι θα κάνουν όλοι αυτοί μαζί;

Οι επίλεκτοι πιτσιρικάδες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το καγιάκ και το SUP (Stand Up Paddleboard – όρθια σανιδοκωπηλασία), θα παίξουν με θαλάσσια ποδήλατα, θα κάνουν ασκήσεις ισορροπίας με παιχνίδια πάνω στις σανίδες (indoboard), αλλά και σε ιμάντες (slackline)! Θα έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα του widsurf και πολλά πολλά ακόμη, πάντα με σημαία την απόλυτη ασφάλεια!

Πόσο σίγουροι είστε ότι αντέχουν τόσο παιχνίδι…;

 

Αναλυτικά η φιλοσοφία του προγράμματος καλοκαιρινής απασχόλησης Ιχθύς Summer Camp by the Sea.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το 2019 ΕΔΩ.

Δείτε πως διασκεδάζουν τα παιδιά στα Summer Camps!

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες: 2313054671, 6955066413, 6989665757, 6980390316

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση