Το θαυμάσιο στρουμπουλό-μαλλιαρό-μικρό – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το θαυμάσιο στρουμπουλό-μαλλιαρό-μικρό

Το βιβλιοπωλείο “Νους & Γνώση” φιλοξενεί το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 12.00 την παρουσίαση του βιβλίου “Το θαυμάσιο στρουμπουλό-μαλλιαρό-μικρό” από τις εκδόσεις Πουά και προσκαλεί τα παιδία να γνωρίσουν την υπέροχη μικρή Εντίθ και τον χρωματιστό, θαυμάσιο κόσμο της.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Εντί ξυπνάει και ακούει την αδερφή της να λέει «γενέθλια-μαμά-χνουδωτό-μαλακό-μικρό». Πρέπει και εκείνη να δώσει ένα απίθανο δώρο στη μαμά, αλλά τι; Ο κύριος Ζαν της προτείνει τσουρεκάκια φρέσκα αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνει, ούτε η Ουέντι η ανθοπώλισσα μπορεί να τη βοηθήσει. Η Μιμή! Αυτή σίγουρα θα έχει αυτό που ψάχνει. Η μήπως τελικά ο πιο κομψός άνθρωπος του κόσμου, ο κύριος Έμετ θα είναι αυτός που θα έχει το τέλειο δώρο για τη μαμά;

Όλοι αποδεικνύονται πραγματικοί φίλοι και δίνουν στην Εντί κατιτί που μοιάζει να μην έχει καμία αξία αλλά μπορεί να τη βοηθήσει να πάει στο σπίτι της ένα χνουδωτό, μαλακό, μικρό και θαυμάσιο!

 

Η παιδική φαντασία, η περιπέτεια, η αξία της φιλίας, σε μια ιστορία γεμάτη  χιούμορ από την Μπεατρίς Αλεμάνια που υπογράφει και τη μοναδική, πρωτότυπη και υπέροχη εικονογράφηση αυτού του βιβλίου.

 

 

Βραβεία και αναγνώριση

Το βιβλίο της Μπεατρίς Αλεμάνια “Το θαυμάσιο στρουμπουλό-μαλλιαρό-μικρό” έλαβε το βραβείο Mildred L. Batchelder στην Αμερική το 2016, ενώ ήταν υποψήφιο για το βραβείο Pépites του Μοντρέιγ το 2014. Επιλέχθηκε από την αμερικανική Ένωση Εικονογράφων μεταξύ των καλύτερων εικονογραφημένων βιβλίων στις ΗΠΑ το 2015.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ώρα: 12.00

Ηλικίες: 3+

Είσοδος ελεύθερη

Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Νους και Γνώση

Βιβλιοπωλείο

Νικολάου Πλαστήρα 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 907422

Email: nousgnosi@gmail.com

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.