Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Το Σάββατο 15/06 «Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς» διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για ενήλικες στις εγκαταστάσεις της EUROMEDICA – Αρωγής Θεσσαλονίκης.

Ο άνθρωπος που θα ενημερώσει  – εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες για το σημαντικό αυτό θέμα είναι ο κ.Κοτσομύτης Αθανάσιος, ο οποίος προέρχεται από την έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα της BAYLINE – Ναυαγοσωστική Ακαδημία Ελλάδος και είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, εκπαιδευτής ναυαγοσωστικής, προπονητής κολύμβησης και εκπαιδευτής Ά Βοηθειών.

Στο σεμινάριο θα μάθουν πολλά και πάρα πολύ σημαντικά πράγματα για την ασφάλεια τόσο τη δική τους, όσο και των παιδιών τους. Δυστυχώς οι μικροί φίλοι δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν! Οι σημαντικές πληροφορίες που θα λάβουν, απαιτούν την αμέριστη προσοχή τους.

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ώρα: 17.00 – 20.00

Ελεύθερη Συμμετοχή

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής είτε ηλεκτρονικά ΕΔΩ

είτε από κοντά, ή τηλεφωνικώς στις γραμματείες.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Παρακαλείστε, αν θέλετε να ακυρώσετε τη θέση σας, και έχετε συμπληρώσει ήδη τη φόρμα, επικοινωνήστε με τη γραμματεία εγκαίρως έτσι ώστε να επωφεληθεί κάποιος άλλος γονέας.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ιχθύς στη Euromedica – Αρωγή

Ομάδα Κολύμβησης

Euromedica - Αρωγή, Πυλαία, Τέρμα 17ης Νοεμβρίου, 54301, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2313054671, 6955066413, 6989665757, 698039031

Email: info@ixthys.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.