Το Νησί της Φαντασίας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Νησί της Φαντασίας

 

Παρουσίαση Άλμπουμ

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00, τα Public Mediterranean Cosmos φιλοξενούν την παρουσίαση του άλμπουμ με τραγούδια για παιδιά «Το Νησί της Φαντασίας», σε μουσική Παντελή Κυραμαργιού και στίχους Σταυρούλας Παγώνα.

Στο «Νησί της Φαντασίας» μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν από κοντά το μέρος όπου κατοικούν τα πιο παράξενα πλάσματα και συμβαίνουν τα πιο αλλόκοτα πράγματα. Εκεί θα συναντήσουν τη Νόνη, ένα περήφανο παγόνι, μια κουτσομπόλα Χελωνίτσα, έναν ερωτευμένο σκαντζόχοιρο, την τεμπέλα μπάλα Μπούλα, ψείρες που κουρεύονται, νότες που κολυμπάνε, αγελάδες που σκαρφαλώνουν στα δέντρα και παπαγάλους που γαβγίζουν, μια Ψιχουλιά (μα ένα δέντρο που κάνει ψίχουλα φυσικά…) τον Κύριο Ξερόλα που τα ξέρει όλα και πολλά ακόμη υπέροχα πλάσματα!

Πώς όμως φτάνει κανείς εκεί; Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και με καράβι μας τη μουσική θα σαλπάρουμε σε έναν μαγικό, μελωδικό, πολύχρωμο κόσμο… γεμάτο νότες, ρίμες και ρυθμούς!

Δώδεκα μουσικές ιστορίες, δώδεκα τραγούδια που «ζωντανεύουν» μέσα από τις ερμηνείες  των Γιάννη Κότσιρα, Ελένης Τσαλιγοπούλου, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Αργύρη Μπακιρτζή, Χρήστου Μάστορα, Μάρκου Κούμαρη, Μαρίας Παπαγεωργίου, Βιολέτας Ίκαρη, Αγγελικής Τουμπανάκη, Ναταλίας Λαμπαδάκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη.

Τραγουδά η Παιδική χορωδία του Ωδείου Νικόπολις.

Διεύθυνση χορωδίας: Νικολέτα Παπόγλου.

Πιάνο: Δημήτριος Οικονομίδης

Ακουστική κιθάρα: Παντελής Κυραμαργιός

Μπάσο: Βάιος Πράπας

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα:18:00

Είσοδος ελεύθερη

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Public Πυλαία

Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 472633

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.