Γιορτή της Μητέρας & Εγκαίνια στο Κτήμα Κλημεντίνη – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Γιορτή της Μητέρας & Εγκαίνια στο Κτήμα Κλημεντίνη

Στο “Κτήμα Κλημεντίνη” γιορτάζουν την ημέρα της μητέρας και τα εγκαίνια της νέας στέγης του “Ιχνηλάτη Ονείρων”

Ο “Ιχνηλάτη Ονείρων” σας καλεί στο κτήμα Κλημεντίνη στα εγκαίνια του την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 12μμ και υπόσχεται παιχνίδι και χορό για όλους σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς!

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα

  • 12.00 – 16.00 Ομαδικά παιχνίδια δίπλα στη λίμνη. Γίνονται όλοι παιδιά! Ομαδικά παιχνίδια, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, λούνα παρκ και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες!
  • 12.30- 16.00 Γιορτάζουν οι μανούλες! Κατασκευές από πηλό και φυσικά υλικά, παιχνίδια με τα χρώματα, messy play, κηπουρική και το παιχνίδι συνεχίζεται!
  • 12.00 – 15.00 Βόλτα με τα αλογάκια! Γνωριμία με τα αλογάκια και τα υπόλοιπα ζώα της φάρμας! Τα παιδιά θα τα βουρτσίσουν, θα τα ταΐσουν και φυσικά θα κάνουν μία βόλτα στη ράχη τους!
  • 16.00 – 19.00 Συναυλία των BLISS και το μεγάλο πάρτυ ξεκινά! Οι Bliss band θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες για ακόμα μία φορά σε χορευτικούς ελληνικούς και ξένους ρυθμούς!

Χρήσιμες πληροφορίες

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ώρα: 12.00

Η είσοδος είναι δωρεάν. Αντί για δώρο εγκαινίων θα υπάρχει κουμπαράς στην είσοδο του κτήματος για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει. Τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό σε μανούλες που τα έχουν ανάγκη!

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΚΕΔΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ (Εκπαιδεύτρια Θεραπευτικής Ιππασίας και Εκπαιδευτικού Παιχνιδιού με το Άλογο, πιστοποιημένη από την παγκόσμια ομοσπονδία θεραπευτικής ιππασίας)

Τηλέφωνο : 6983422884 / 6907740545www.ixnilatistherapy.gr

e-mail : ixnilatistherapy@gmail.com

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ιχνηλάτης Ονείρων

Εκπαιδευτική και Θεραπευτική Ιππασία

ΕΟ Θεσσαλονίκης Καβάλας, Βόλβη , 57200, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6983 422884, 6907 740545

Email: ixnilatistherapy@gmail.com

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.