Χριστουγεννιάτικη Συναυλία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Ο Σύλλογος Φίλων του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη φετινή μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του την Πέμπτη 21/12, στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Στη συναυλία θα ακουστούν γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, τραγούδια που αποτέλεσαν μεγάλες επιτυχίες και τα παραδοσιακά κάλαντα.

Συμμετέχουν η νεοσύστατη Big Band, η Ορχήστρα, το Παιδικό Εργαστήρι και η Μικτή Νεανική Χορωδία “Feel For” και η Παιδική Χορωδία του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Παιδική Χορωδία του 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου.

Οι Συμμετέχοντες

Big Band (Υπεύθυνος: Γιάννης Αγγελάκης) Ορχήστρα (Υπεύθυνη: Μελίνα Παπαδοπούλου) Μικτή Nεανική Χορωδία “Feel For ” και Παιδική Xορωδία (Υπεύθυνη: Ελιόνα-Ελένη Σινιάρη) Παιδικό Εργαστήρι (Υπεύθυνη: Σοφία Χριστοδουλοπούλου) Παιδική Χορωδία 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου (Υπεύθυνη: Στεφανία Παπατζίκη)

30 ΧΡΟΝΙΑ……….. ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πόλης μας επενδύοντας με αφοσίωση για πάνω από 30 χρόνια στην μουσική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Το ικανότατο καθηγητικό δυναμικό του, η άρτια διοικητική οργάνωση και η εμπνευσμένη καλλιτεχνική διεύθυνση δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για μουσικές σπουδές σε κλασική, jazz, rock και ελληνική μουσική. Η δραστηριότητα του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει εκτός των άλλων συναυλίες και εκδηλώσεις των μουσικών σχημάτων του Ωδείου, συνεργασίες με πολιτιστικούς και εκπαιδευτικούς φορείς εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας, μουσικά σεμινάρια, εκδηλώσεις, ημερίδες. Η δημιουργία του Συλλόγου Φίλων του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης αποτελεί την φυσική συνέχεια αυτής της δημιουργικής πορείας, συνεισφέροντας και στηρίζοντας τους σκοπούς του Ωδείου.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα: 19.00

Είσοδος: 5 ευρώ

Εισιτήρια και πληροφορίες: στη γραμματεία του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης, Εγνατία 72

Τηλ.: 2310.236356 & 2310.233619 www.synodeio.gr

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Aγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, 54636, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 968531-2

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.