
Το Pony Park προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό εορταστικό διήμερο που συνδυάζει την εκπαιδευτική επαφή με τη φύση, τη διασκέδαση της Αποκριάς και την παράδοση της Καθαρής Δευτέρας.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, το πάρκο μεταμορφώνεται σε ένα πεδίο εξερεύνησης και δράσης. Ο έμπειρος γερακάρης, κύριος Σάββας Καραμιχάλης, θα βρίσκεται στον χώρο μαζί με τρία εντυπωσιακά αρπακτικά πουλιά -έναν αετό, μια κουκουβάγια και ένα γεράκι- προσφέροντας στους επισκέπτες τη σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αυτά τα θαυμαστά πλάσματα και να μάθουν για τον ρόλο τους στο οικοσύστημα.
Την ίδια ημέρα, η εορταστική ατμόσφαιρα κορυφώνεται με αποκριάτικη διασκέδαση από εξειδικευμένη εμψυχώτρια, η οποία θα απασχολήσει τα παιδιά με αποκριάτικα παιχνίδια, χορό και κέφι, μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον της φάρμας.
Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, το Pony Park επιστρέφει στις ρίζες της παράδοσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Κούλουμα στην εξοχή, απολαμβάνοντας την πατροπαράδοτη φασολάδα και μια πλούσια ποικιλία από σαρακοστιανά εδέσματα. Είναι η ιδανική ευκαιρία για τις οικογένειες να πετάξουν χαρταετό στον ανοιχτό χώρο του πάρκου και να καλωσορίσουν τη Σαρακοστή με τον πιο αυθεντικό τρόπο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, τα πόνυ της φάρμας θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μικρούς αναβάτες για τις καθιερωμένες τους βόλτες, προσφέροντας στιγμές χαράς και επαφής με τα ζώα.
Χρήσιμες πληροφορίες
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2026: Αρπακτικά Πουλιά & Αποκριάτικο Πάρτι με Ανιματέρ
Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2026: Παραδοσιακά Κούλουμα & Σαρακοστιανά
Ώρα Προσέλευσης: 12.00
Επικοινωνία: 698 662 9110
Είσοδος δωρεάν









Γράψτε το σχόλιό σας
Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.
Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.