1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού – Πυγολαμπίδες
Skip to content

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και προσκαλεί γονείς και παιδιά στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

Το Φεστιβάλ αποτελεί ένα πολυγεγονός με πλήθος εκδηλώσεων για τα παιδιά (θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner​, facepainting​ κα) και για τους γονείς τους (διαλέξεις με θέματα όπως παιδική παχυσαρκία, διατροφή και άθληση, μητρικός θηλασμός, βρεφικές ανάγκες κτλ).

Στόχος του μη κερδοσκοπικού 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει ο φορέας «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Διατροφή-Υγεία-Αθλητισμός είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζεται το Φεστιβάλ, που θα επιχειρήσει να βάλει ένα «λιθαράκι» ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης προς την κατεύθυνση της καθιέρωσης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής από την παιδική και εφηβική ηλικία.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τους μικρούς φίλους και φίλες!

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά, θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους τους.

Παρούσες και οι παιδικές ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά και πολλές Σχολές Χορού, οι οποίες θα παρουσιάσουν την δραστηριότητά τους με εντυπωσιακά χορευτικά.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Χρήσιμες πληροφορίες

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 17:00

Είσοδος δωρεάν

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.