1o Arts & Crafts Festival - Capsis by Myro Antiques House – Πυγολαμπίδες
Skip to content

1o Arts & Crafts Festival – Capsis by Myro Antiques House

 

Οι Τέχνες γιορτάζουν στην Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα!

Μια εντυπωσιακή γιορτή τεχνών συνδυάζει και παρουσιάζει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης σε έναν χώρο, μια ανάσα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων! Το 1o Arts & Crafts Festival -Capsis με την επιμέλεια του Myro Antiques House προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τη δημιουργική πλευρά της πόλης στο πολυτελές συνεδριακό κέντρο του Ξενοδοχείου Capsis στις 21 – 22 και 23 Δεκεμβρίου του 2018, παραμονές Χριστουγέννων. Επιμελημένες εικαστικές εκθέσεις, αδιαμεσολάβητα projects καλλιτεχνών, χιλιάδες ιδέες και προτάσεις για δώρα, performances, bazaar χειροτεχνιών, σπάνιες αντίκες, συλλογές αντικειμένων, πίνακες, γλυπτά, εκπαιδευτικά προγράμματα, μόδα, μουσική, parties, καλλιτεχνικές ομάδες επί 12ώρου βάσεως παρουσιάζουν την δουλειά τους ψυχαγωγώντας και συστήνοντας δεκάδες πτυχές της τέχνης στους επισκέπτες. Το κοινό  θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί τα δώρα του σε υπέροχες γιορτινές τιμές, αλλά και να ανακαλύψει νέες γεύσεις και αρώματα σε μία πληθώρα εστιατορίων και open bars στο χώρο του ξενοδοχείου!

Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει το Myrό Antiques House (https://www.myroauctions.gr)

 

Στο πλαίσιο του  Το 1o Arts & Crafts Festival -Capsis θα βρείτε:

Arts & Quality of Life Project

Το project «Τέχνες & Ποιότητα Ζώης», θα παρουσιαστεί στα πλαίσια του Arts and Crafts Festival – Capsis by Antiques House στις 21 22 & 23 Δεκεμβρίου, ενώ θα εισάγει για πρώτη φορά στον κόσμο της Θεσσαλονίκης τις προεκτάσεις των τεχνών στην καθημερινότητα όλων μας.

30 δωρεάν δράσεις τέχνης και σεμινάρια βελτιώνουν τη ζωή σας!

 Διοργανώτρια: Χαρά Ζεχίρη, Παιδαγωγός

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

ΣΚΕΤΒΕ (Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας)

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος θα συμμετέχει με περίπου 40 καλλιτέχνες σε μία ομαδική έκθεση, αποκλειστικά με μέλη του συλλόγου.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Η ARC παρουσιάζει: The Lobby Project

H συλλογικότητα καλλιτεχνών ARC προσκαλεί το κοινό να τιμήσει με την παρουσία του την έκθεση μελών & φίλων της καλλιτεχνών στο The Lobby Project, το οποίο λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του 1oυ Arts & Crafts Festival -Capsis by Antiques House , στον 2ο όροφο του Συνεδριακού κέντρου του Ξενοδοχείου Capsis (Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη). Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 19.00 (επτά το απόγευμα). Την έκθεση επιμελείται ο Πάρης Καπράλος, Συντονιστής και Επιμελητής της ARC -Art Revisited Collective.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Αγγλική Κουρμουλάκη: “Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη”

Αναδρομική έκθεση της ζωγράφου Αγγελικής Κουρμουλάκη με τίτλο “Ονειροτρόπια 2 /γραμμή βαθιά, καμπύλη” που καλύπτει μια περίοδο 20 ετών θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Arts and Crafts Festival – Capsis by Antiques House, στις Αίθουσες “Σιθωνία” του Συνεδριακού Κέντρου του Ξενοδοχείου Capsis, με την επιμέλεια του Πάρη Καπράλου και την υποστήριξη της συλλογικότητας εικαστικών καλλιτεχνών . Εγκαίνια: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 20.00. Χορηγός Εγκαινίων: Οινοποιεία Κεχρή, www.kechris.gr Χορηγός Επικοινωνίας: Arts & Antiques CCR.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

ARTEscape

Ένα εντυπωσιακό πανόραμα Τέχνης από σύγχρονους Αλβανούς εικαστικούς καλλιτέχνες με τον συντονισμό του ζωγράφου Φώτη Κλογέρη θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Arts and Crafts Festival by Capsis στην Αίθουσα “Αλέξανδρος”.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Novarte Project

Το Νovarte Project αποτελεί μία ομαδική έκθεση ανερχόμενων καλλιτεχνών, προπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ, του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Open Call for Artists | Meet the Artist “kavaleto” in Capsis

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης στο CAPSIS HOTEL το τριήμερο 21- 22 και 23 Δεκεμβρίου του 2018, παραμονές Χριστουγέννων, θα διεξαχθεί το 1ο φεστιβάλ τέχνης “Arts and Crafts Festival”. Mε σεβασμό στην κουλτούρα και τον πολίτη, δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες και επιχειρηματίες να παρουσιάσουν και να διαθέσουν τη δουλειά τους στο κοινό.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

ElegancE ProjecT – Christmas Kiss in a matchbox

Στην αίθουσα κόσμημα, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Capsis υποδέχονται το κοινό μοναδικά έργα και δράσεις εκλεκτών καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες  ΕΔΩ.

 

Bazaart in CAPSIS – αίθουσα Θεοδώρα

Στην αίθουσα ΘΕΟΔΩΡΑ του CAPSIS HOTEL τις ημέρες του φεστιβάλ θα διεξαχθεί μπαζάρ με πλήθος δημιουργιών από επαγγελματίες χειροτέχνες που θα διαθέσουν τα καλλιτεχνήματά τους σε γιορτινές τιμές!

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Artistic Union in CAPSIS – αίθουσα Ιωάννα

Στην αίθουσα ΙΩΑΝΝΑ του CAPSIS HOTEL τις ημέρες του φεστιβάλ θα υπάρχει παρουσίαση έργων ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής, εικαστικού κοσμήματος και πολλά άλλα με πλήθος δημιουργιών σε γιορτινές τιμές!

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Social Art by Arts and Crafts Festival – Capsis

Ο πολιτιστικός σύλλογος social.art είναι ένας σύλλογος πολιτιστικής ανάπτυξης που δραστηριοποιείται σε πολλά είδη τέχνης. Μέλη του συλλόγου με εμπειρία στο αντικείμενο τους μοιράζονται τις γνώσεις τους με το κοινό των επισκεπτών τόσο με δράσεις που θα πραγματοποιούνται στην διάρκεια του καλλιτεχνικού φεστιβάλ στις αίθουσες του Social Art όσο και με έργα τέχνης, που αποτελούν δείγμα της προσωπικής τους δημιουργίας

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Έκθεση Χειροποίητης Κούκλας

Η Ντόμινι Λυμπέρη, εικαστικός, μουσικός, υπεύθυνη της ομάδας κουκλοθεάτρου Jinx Puppettheatre συμμετέχει στο festival με ατομική έκθεση χειροποίητης κούκλας-μαριονέτας και εκκεντρικών αξεσουάρ.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Κειμήλια Ελληνικής Επανάστασης

Ο γνωστός συλλέκτης όπλων, Σταυρος Χαραλαμπακης θα δώσει το παρόν στο Arts and Crafts Festival – Capsis by MYRO Antiques House και θα παρουσιάσει την ευρεία συλλογή του από φιλελληνικά ρολόγια, πάλες, πόρπες και παλάσκες, καθώς και καριοφίλια και πιστόλες. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της νεότερης ελληνικής και βαλκανικής κουλτούρας να βρεθούν μπροστά σε ένα σπάνιο θέαμα!

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Flea Market Παλαιοπωλών στο Arts and Crafts Festival – Capsis

To Flea Market Παλαιοπωλών έρχεται στο Capsis Hotel, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και θα μείνει ανοιχτό προς το κοινό μέχρι και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Thess4Thess

Το Thess4Thess είναι ένα fashion show που σκοπό έχει να αναδείξει νέους σχεδιαστές μόδας και τη δουλειά τους. Το τμήμα Fashion&Beaty των ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει αναλάβει τον σχεδιασμό ρούχων, το styling των μαλλιών καθώς και το μακιγιάζ των μοντέλων.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Fractal Apparel Fashion in Capsis

H εταιρία Fractal Apparel στο 1ο όροφο του Capsis (στο lobby της αίθουσας Θεοδώρα) θα παρουσιάσει τις νέες της δημιουργίες. Μια ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό από κοντά την καινούργια της συλλογή και να ανανεώσει το στυλ του!

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Fish & Faces

Μέσα στα πλαίσια του Arts and Crafts Festival – Capsis by Antiques House το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την Κατερίνα Βέργα και το έργο της.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Beloved Music Event | DJ Diogenis Mariolas

Ένα ξεχωριστό d.j.setαπό τον Διογένη Μαριόλα της Music SP Eventscenarios, σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά όπου η γαλλική lounge θα “αγκαλιάσει” σύγχρονους deep house και commercial ήχους.

Πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Μέρες / Ώρες λειτουργίας

Παρασκευή: 21/12/2018 17:00-22:30

Σάββατο : 22/12/2018 10:00-22:30 (Εγκαίνια)

Κυριακή : 23/12/2018 10:00-22:30

Είσοδος & Συμμετοχή δωρεάν για όλους!

Τηλ. Επικοινωνίας: Σταύρος Μυρωνίδης (0030)6971890212

Πληροφορίες: Εύη Κυρμακίδου, εικαστικός: (0030)6945088841

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

Πληροφορίες χώρου

Capsis Hotel

Μοναστηρίου 16, 54629, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 596800

Email: capsishotel@capsishotel.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.