Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Παύλου Μελά θα επισκεφθούν τον πανέμορφο «Βοτανικό Κήπο» σε μικρές ομάδες, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις και τα ισχύοντα μέτρα. Μέσα από την περιήγησή τους στον Βοτανικό Κήπο, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους θα έχουν τη δυνατότητα να “ταξιδέψουν” με ασφάλεια στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες του κόσμου (Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία).

Το καλοκαιρινό και υβριδικό 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, του λιμανιού και του σαλονιού, ξεκινά τις προβολές του και ο Δήμος Παύλου Μελά με το Τμήμα Πολιτισμού, συμμετέχει για 7η φορά από τον Μάρτιο του 2017 στο συναρπαστικό δημιουργικό ταξίδι του Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης για 40ή συνεχή χρονιά και θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουνίου – 11 Ιουλίου 2021 στην παραλία του Λευκού Πύργου από το Βασιλικό Θέατρο – άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου – άγαλμα Κ. Καραμανλή.

Το Σύγχρονο Εκπαιδευτήριο για τις Ξένες Γλώσσες minDMasters θέλοντας να συμβάλει στην ενίσχυση του γνωστικού αντικειμένου της αγγλικής γλώσσας (το οποίο περιορίστηκε όπως και τα υπόλοιπα μαθήματα λόγω της τηλεκπαίδευσης) με βιωματικό τρόπο, σχεδίασε μία καλοκαιρινή αναγνωστική λέσχη ώστε να παροτρύνει παιδιά και γονείς να αφήσουν τις οθόνες και να ανακαλύψουν ξανά μαζί την μαγεία της ανάγνωσης ενός βιβλίου.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!