Kids Summer Reading Club – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Kids Summer Reading Club

 

Το Σύγχρονο Εκπαιδευτήριο για τις Ξένες Γλώσσες minDMasters θέλοντας να συμβάλει στην ενίσχυση του γνωστικού αντικειμένου της αγγλικής γλώσσας (το οποίο περιορίστηκε όπως και τα υπόλοιπα μαθήματα λόγω της τηλεκπαίδευσης) με βιωματικό τρόπο, σχεδίασε μία καλοκαιρινή αναγνωστική λέσχη ώστε να παροτρύνει παιδιά και γονείς να αφήσουν τις οθόνες και να ανακαλύψουν ξανά μαζί την μαγεία της ανάγνωσης ενός βιβλίου.

 

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, παιχνίδι και βιβλίο!

“Δίνουμε στα παιδιά μας την δυνατότητα να αφήσουν για λίγο την οθόνη του υπολογιστή και να μάθουν να απολαμβάνουν την ανάγνωση ενός αγγλικού βιβλίου.

Ως γονείς δράττουμε την ευκαιρία και μοιραζόμαστε αυτές τις στιγμές μαζί τους.

Διαβάζουμε μαζί και συζητάμε. Έπειτα μοιραζόμαστε την εμπειρία αυτή, όποτε και αν το επιθυμούμε,  με άλλα παιδιά και γονείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα,  στην ασφαλή, διαδραστική πλατφόρμα του minDMasters. Εκεί σας περιμένουν, εκτός από τη διάδραση με άλλα παιδιά, και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες και εκπλήξεις!”

Μαρία Δαμιανού, Ιδιοκτήτρια και Καθηγήτρια MinDMasters.gr

 

Kids Summer Reading Club by minDMasters

Για να γίνετε μέλος της καλοκαιρινής αναγνωστικής παρέας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο site του MinDMasters ΕΔΩ.

Με την εγγραφή σας, θα λάβετε:

  • Μία λίστα με τα προτεινόμενα βιβλία (ένα κλασικό και ένα σύγχρονο αγγλικό βιβλίο, για κάθε μαθησιακό επίπεδο).
  • Έναν μοναδικό κωδικό και όλα τα απαραίτητα βήματα για να συνδέεστε, όποτε θέλετε, στην πλατφόρμα.
  • Τέλος, θα λάβετε και μία κάρτα μέλους για το κάθε παιδί ξεχωριστά, ώστε να την εκτυπώσετε και να την έχετε μαζί σας στο αναγνωστικό σας ταξίδι.

 

 

Είστε λοιπόν έτοιμοι για μια νέα αναγνωστική περιπέτεια;

Είστε ένα βήμα μακριά. Συμπληρώστε την εγγραφή σας, τώρα, ΕΔΩ

 

 

Λίγα Λόγια για το Mindmasters – Foreign Languages:

Πίσω από το Mindmasters θα βρείτε τη Μαρία Δαμιανού, η οποία δημιούργησε πριν δύο χρόνια έναν ιδιαίτερο χώρο μάθησης, έπειτα από πολυετή διδακτική εμπειρία, με σκοπό να εμπνεύσει τους μαθητές της να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες, να αγαπήσουν τη διαδικασία της μάθησης και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους!

Αναλογιζόμενοι τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην εκπαίδευση, και μένοντας πιστοί στο όραμα τους, προωθούν από τη νέα χρονιά ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα περιέχει σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας και διδασκαλίας όπως υβριδική τάξη (μαθήματα εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης), διδασκαλία της ξένης γλώσσας μέσα από την τέχνη και την σωματική άσκηση χωρίς να παραβλέπει την ανάγκη των παιδιών για παραμύθιπαιχνίδι και ουσιαστική επικοινωνία.

Για το καλοκαίρι ετοιμάζουν επίσης ένα άκρως πρωτότυπο και διασκεδαστικό Summer Reading Club για παιδιά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, το μόνο που χρειάζεται είναι η αγάπη για το διάβασμα!

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για τη Λέσχη Ανάγνωσης όσο και για τα υβριδικά παιδικά τμήματα αγγλικών της νέας σχολικής χρονιάς μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνο 6947 005122 &2315 319009 ή στο info@mindmasters.edu.gr. 

 

Websitemindmasters.edu.gr

Facebookhttps://www.facebook.com/Mindmasters.Edu.Evosmos

Instagramhttps://www.instagram.com/mindmasters.edu.gr/

Χρήσιμες πληροφορίες

  • Στο Kids Summer Reading Club μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών, μαζί με τους γονείς τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, πλην της αγοράς του βιβλίου από σημείο της επιλογής τους.

 

  • Όλοι οι συμμετέχοντες σε περίπτωση που επιθυμούν να εγγραφούν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εκπαιδευτηρίου μας την ερχόμενη σεζόν θα δικαιούνται έκπτωση 5%.

 

Για να γίνετε μέλος της καλοκαιρινής αναγνωστικής παρέας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο site του MinDMasters ΕΔΩ.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

minDMasters

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Ακαδημία Ρομποτικής

Υποσμηναγού Τσαλή 3 & 25ης Μαρτίου 48, Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2315319009, 6947005122

Email: info@mindmasters.edu.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Ωράριο λειτουργίας γραμματείας: 17.00 - 20.00 & πρωί κατόπιν ραντεβού
Ωράριο μαθημάτων: 10.00 - 14.30 & 15.00 - 22.00
Διαθέτει εξωτερική αυλή

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.