Από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 θα μπορείτε να θαυμάσετε τα έργα τον παιδιών και να περάσετε ένα απολαυστικό τρίωρο γεμάτο δράσεις, παιχνίδια και εκπλήξεις.
Φίλτρα
Περιοχές
Χώροι
Ένα Βιωματικό εργαστήριο Εμψύχωσης για γονείς και παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/5 11:00 με 13:30 στο Eco School Μπλε Μέλισσα!
Μουσική δωματίου για παιδιά 0 – 3 ετών μαζί με το γονέα.
Τον Μάιο, ο κήπος του κτήματος Περέκ γεμίζει παιδικά χαμόγελα.
Τα διαστημόπλοια περιμένουν τους νέους μηχανικούς να τα ετοιμάσουν για μακρινά ταξίδια στους μακρινούς πλανήτες.
H «Φοιτητική Εβδομάδα», το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, μόνο εβδομάδα δεν είναι, καθώς ξεκινά τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.
Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, εγκαινιάζεται στο ΝΟΗΣΙΣ η έκθεση «Αρχαία Κινέζικη Επιστήμη και Τεχνολογία», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου.
H έκθεση Τo Δεινοθήριο της Λέσβου ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη