Ημερολόγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Χριστουγεννιάτικο Σχολείο Φύσης περιμένει με χαρά τους μαθητές του και τούτη την χρονιά, για να βρεθούν στης φύσης την αγκαλιά και να ενισχύσουν τις Παιδικές Καρδιές ώστε να χτυπούν ακόμη πιο δυνατά!

Με αυτό τον τρόπο τα μωράκια έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν αρμονικά όλες του τις αισθήσεις, να γυμναστούν, να παίξουν και να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί με τις μαμάδες τους.

Το Mediterranean Cosmos προσκαλεί το κοινό και φέτος, να περάσει όμορφα, γιορτινά, οικογενειακά, χαρούμενα Χριστούγεννα σε ένα μαγευτικό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον!

Στη νέα Μαίρη Πόπινς της Disney, η Έμιλυ  Μπλαντ (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια.

Το μοναδικό μυθολογικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα και διεθνώς, αφιερωμένο στους 12 Άθλους του Ηρακλή, ανοίγει τις πύλες του στις 30 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, εγκαινιάζεται στο ΝΟΗΣΙΣ η έκθεση «Αρχαία Κινέζικη Επιστήμη και Τεχνολογία», η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πεκίνου.

διαφήμιση

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για παιδιά!