Ένα ημερολόγιο – λεύκωμα για όλη την οικογένεια! Κατέβασέ το δωρεάν. – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ένα ημερολόγιο – λεύκωμα για όλη την οικογένεια! Κατέβασέ το δωρεάν.

 

Γράφει η Ιωάννα Σεραφειμίδου

Στις Πυγολαμπίδες γνωρίζουμε πως είναι να είσαι πολυάσχολος γονιός και έτσι αγαπάμε να μοιραζόμαστε μαζί σου ιδέες δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά και την οικογένεια. Αναζητούμε την έμπνευση σε κάθε τι γύρω μας, γιατί αυτό κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και χαμογελαστή.  

Κάθε νέος χρόνος φέρνει μαζί του μια έντονη διάθεση για αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Δεν ξέρω αν είσαι από αυτούς – αυτές που παθιάζονται να γράφουν, κάθε τέτοια εποχή, τους νέους στόχους τους, να παίρνουν από – τουλάχιστον – μία νέα ατζέντα για τη νέα χρονιά ή να ακούν podcast με σίγουρες τεχνικές για να αποκτήσουν το καλλίγραμο σώμα που χρόνια ονειρευόντουσαν, σίγουρα όμως θα συμφωνείς πως κάθε Δευτέρα ή κάθε 1η του χρόνου, νιώθουμε πάντα πιο δυνατοί και εμπνευσμένοι ώστε να καταφέρουμε νέα πράγματα.

 

Το νέο Ημερολόγιο – Λεύκωμα για όλη την οικογένεια!

Μπορεί φέτος να μην εκδόθηκε η αγαπημένη σου έντυπη agenda των πυγολαμπίδων (θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο, και κάθε επόμενο Σεπτέμβριο, σε επιλεγμένα σημεία διανομής στη Θεσσαλονίκη) ωστόσο έχουμε ετοιμάσει κάτι για εσένα, που σου αρέσει να ενισχύεις την καθημερινότητά σου με δημιουργικότητα, παρέα με την οικογένειά σου.

 

Κατέβασε δωρεάν το ημερολόγιο – λεύκωμα των πυγολαμπίδων και τύπωσέ το. Μπορείς να συρράψεις τα φύλλα του ή να τα βάλεις σε ένα όμορφο ντοσιέ που θα επιλέξεις μαζί με τα παιδιά σου από το πλησιέστερο σου μικρό βιβλιοπωλείο.

 

Σε αυτό το ημερολόγιο – λεύκωμα θα σημειώνεις μαζί με τα παιδιά όλα αυτά που κάνετε μαζί. Θα κρατάτε τις αναμνήσεις σας. Θα σημειώνετε αυτά που σας κάνουν εντύπωση. Θα προσθέτετε τις δικές σας ιδέες. Θα τις μοιράζεστε με τους φίλους σας. Θα τους εμπνέετε και αυτούς.

 

Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν με δικά τους χρώματα το ημερολόγιο, να προσθέσουν νέες σελίδες, να εμπνευστούν και να φιλοτεχνήσουν εξώφυλλο ή να το τυπώσουν και να το χαρίσουν στα παιδιά στην τάξη τους.

Το ημερολόγιο αυτό μπορεί επίσης να γίνει μια αφορμή για συζητήσεις. Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να συναποφασίσουν πως και ποιος θα γράφει κάθε φορά στο ημερολόγιο, να συζητούν γύρω από τα ενδιαφέροντα του καθενός, να επιλέγουν μαζί την κυριακάτική τους έξοδο ή να ρητορεύουν για την αγαπημένη τους ταινία. Δεν υπάρχουν κανόνες ούτε στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν. Χρειάζεσαι μονάχα φαντασία. 

 

Μοιράσου τις όμορφες στιγμές

Ευχόμαστε να απολαύσεις τη διαδικασία και θα χαρούμε να ανεβάσεις πρωτότυπες και χαρούμενες φωτογραφίες στα social media, ώστε να εμπνευστούν και άλλοι γονείς.

Θα μας βρεις στο Facebook και στο Instagram.

#pigolampides 

#miameramazi

 

Κατέβασε δωρεάν το ημερολόγιο – λεύκωμα των πυγολαμπίδων

Μπορείς να πατήσεις εδώ και να αποκτήσεις με μερικά κλικ το δικό σου ημερολόγιο, εντελώς δωρεάν. Θυμήσου να προωθήσεις αυτό το άρθρο σε όλους τους φίλους που θα ήθελες να τους υπενθυμίσεις πως οι μικρές καθημερινές χαρές, είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή μας.

 

Καλή Χρονιά!

 

 

 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.