Summer Kids Camp Thessaloniki: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες & Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2022 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Summer Kids Camp Thessaloniki: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες & Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2022

Summer Kids Camp Thessaloniki: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες & Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2022

Μπήκαμε για τα καλά στον τελευταίο μήνα και αυτής της σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς που τα σχολεία, με πολλές ιδιαιτερότητες στη λειτουργία τους, κρατήθηκαν με κάθε τρόπο “ανοιχτά”.  Ώσπου να πεις κύμινο όμως, έρχεται το καλοκαιράκι, που ομολογουμένως είναι η εποχή που περιμένουν πώς και πώς γονείς και παιδιά.

Οι δημιουργικές ομάδες της πόλης φέτος, παρουσιάζουν υπέροχες προτάσεις για να αξιοποιήσουν τα παιδιά τον πολύτιμο χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μοναδικά προγράμματα παιχνιδιoύ και δραστηριοτήτων σε όμορφα και cozy περιβάλλοντα, απολαυστικές αποδράσεις στη φύση, έχουν σχεδιαστεί με πολλή φροντίδα και αγάπη, για να προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες!

Η παρακάτω λίστα ανανεώνεται διαρκώς!

 

Summer Kids Camp Thessaloniki

Ανατολικά | Καλαμαριά – Μαρτίου

 

Μονόκυκλο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Και φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί η εναλλακτική και δημιουργική απασχόληση νηπίων και παιδιών δημοτικού (4 – 9 ετών) για τις μέρες χωρίς σχολείο. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου (Δευτέρα – Παρασκευή  09.00 – 14.00), 3 εβδομάδες γεμάτες με ζογκλερικά παιχνίδια, ακροβατικά, εναέρια κόλπα και πολλά ακόμη.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Μονόκυκλο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Skylife – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Μια ομάδα παιδαγωγών διαμορφώνουν το πρόγραμμα του camp, ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως γυμναστική, yoga, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική, χορό, ζωγραφική, κατασκευές παιχνίδια με άμμο, νερό και χρώματα. Το Summer Camp περιλαμβάνει 6 περιόδους με διαφορετικές θεματικές ανά εβδομάδα.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Skylife – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ανατολικά | Τούμπα – Τριανδρία

 

Μικρό Επιστημονικό – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Η οικογένεια του Μικρού Επιστημονικού ανοίγει το σπίτι της και την αγκαλιά της από τις 20 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου και προσφέρει με μεγάλη χαρά, σε παιδιά 5 – 12 τις ωραιότερες καλοκαιρινές εμπειρίες στην φύση ή στην τάξη παρέα με γράμματα, τέχνες και άσκηση!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Μικρό Επιστημονικό – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

PlayTogether – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Ένα δημιουργικό καλοκαίρι με ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές, θέατρο, μουσικοκινητική, γυμναστική, χορό, μαγειρική, περιμένουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν καθημερινά από τις 20 Ιουνίου έως τις 5 Αυγούστου στις καλοκαιρινές δραστηριότητες του PlayTogether.

Διάβασε περισσότερα εδώ > PlayTogether – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Παιδικό Μουσείο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

To Museum Summer Skills έρχεται για 5η χρονιά με πειράματα, μουσική, εικαστικά και διαδραστικά παιχνίδια στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Από 20 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι στον κόσμο και την σύγχρονη τέχνη, να περάσουν δημιουργικό χρόνο με παιχνίδια συνεργασίας και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες στο Μουσείο!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Παιδικό Μουσείο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ανατολικά | Θέρμη – Πυλαία

 

ΝΟΗΣΙΣ – Τα καλοκαιρινά τμήματα 

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Explora στο ΝΟΗΣΙΣ για τελειόφοιτους Δημοτικού και Γυμνασίου στο ΝΟΗΣΙΣ  προσφέρει τη δυνατότητα, το παιδί να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι. Εγγραφή μέχρι και τις 31/5 με κόστος συμμετοχής 95€!

Διάβασε περισσότερα εδώ > ΝΟΗΣΙΣ – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Θέλατε πάντα να δείτε από κοντά τα 7 Θαύματα του κόσμου; Να μάθετε για τα σύγχρονα, σε 2 μόνο εβδομάδες; Το English Summer Camp 2022: «The wonders of Protypa ESC» στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης ταξιδεύει τα παιδιά εκεί από τις 17 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου! 

Διάβασε περισσότερα εδώ > Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Σπιτόδενδρο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και φυσικά το Summercamp του Σπιτόδενδρου για το 2022 ετοιμάζεται και είναι πιο πλούσιο από ποτέ! Τέσσερις δημιουργικές καλοκαιρινές εβδομάδες από τις 20/6 έως τις 29/7/22, με εβδομαδιαία ή μηνιαία συμμετοχή! Για παιδιά ηλικιών από 3,5 έως 7 ετών και φυσικά για όλα τα παιδιά της πόλης!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Σπιτόδενδρο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ω2 – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα θέμα, το οποίο προσεγγίζεται από διαφορετικές πλευρές: την αφήγηση, τις προβολές, τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη σκηνογραφία και τις κατασκευές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι στον υπαίθριο χώρο του Ω2.

Διάβασε περισσότερα > Ω2 – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Robotixlab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Η θεματική είναι Space Exploration και το πρόγραμμα αφορά την προετοιμασία μιας Διαστημικής αποστολής. Με εργαλεία τις ρομποτικές κατασκευές, τα ηλεκτρονικά κυκλώματα, τον προγραμματισμό, τον 3D σχεδιασμό και το 3D printing, τα πειράματα και τις δοκιμές τα παιδιά βρίσκουν λύσεις σε διάφορα προβλήματα μιας Διαστημικής αποστολής. Το summer camp θα πραγματοποιηθεί σε 4 περιόδους.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Robotixlab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Adventure Paintball – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το Adventure Paintball, αναγνωρίζοντας την ανάγκη απασχόλησης των παιδιών, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, διοργανώνει ένα πρωτότυπο και δημιουργικό summer camp, που ξεκινά από 20 Ιουνίου. Τα παιδιά θα ζήσουν μία φανταστική εμπειρία, με δράση και περιπέτεια, ενώ παράλληλα θα μάθουν αξίες όπως αυτή της ομαδικότητας και της λήψης αποφάσεων.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Adventure Paintball – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Ανατολικά | Πλαγιάρι – Επανομή

 

Ιχθύς – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Ιχθύς Summer Camps 2022 Βουνό ή Θάλασσα; Ή μήπως και τα δύο;;

Επιλέξτε Summer Camp Bushcraft ή Summer Camp By the Sea ή ακόμη καλύτερα.

Διάβασε περισσότερα > Ιχθύς – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Avant Garde Sports Club – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Τα Summer Camps του Avant Garde και αυτό το καλοκαίρι επιστρέφουν δριμύτερα! Οι εγκαταστάσεις θα γεμίσουν πάλι με μικρούς αθλητές, παιδικά γέλια και νέους φίλους. Κάθε καλοκαίρι, όσοι συμμετέχουν στα Summer Camps του Avant Garde γνωρίζουν νέα αθλήματα και ασχολούνται με νέες δεξιότητες που κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Avant Garde Sports Club – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

 

Δυτικά | Συκιές – Εύοσμος  

 

Συναισθηματίζειν – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το “Συναισθηματίζειν” διοργανώνει καλοκαιρινή, δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 4 – 10 ετών. Δραστηριότητες όπως αφήγηση παραμυθιών, εικαστικά, θέατρο, μουσική, γυμναστική, χορός, μαγειρική, κηπευτική, πειράματα και αλλά πολλά περιμένουν τους μικρούς φίλους.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Συναισθηματίζειν – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Happy Kiddo – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Μέσα στη καρδιά της Θεσσαλονίκης ξεκινάει μία φανταστική περιπέτεια. Εκπαιδευτικοί και παιδιά μπαίνουν στην χρονομηχανή και επισκέπτονται τους πιο τρελούς προορισμούς στο παρελθόν και στο μέλλον. Τα παιδιά του Happy kiddo επισκέπτονται πλανήτες, χώρες, πόλεις πραγματικές και φανταστικές, δημιουργώντας, παίζοντας και διευρύνοντας τους γνωστικούς τους ορίζοντες μέσα σε ένα φιλικό, ασφαλές και φυσικά… χαρούμενο περιβάλλον.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Happy Kiddo – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Κέντρο

 

Σβούρα art lab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Πέντε εβδομαδιαίοι κύκλοι στο θερινό αrt lαb της σβούρας θα γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο των καλοκαιρινών διακοπών. Θέατρο, εικαστικά, παιχνίδια, κίνηση, μουσική και STEAM εντάσσονται σε θεματικές ενότητες και γίνονται όχημα για ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό ταξίδι!

Διάβασε περισσότερα εδώ > Σβούρα art lab – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Galileo Galilei Genaration – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία, το Galileo Galilei Generation ανοίγει τις πόρτες του για το 6ο Open Air Summer Camp, ένα Πολυθεματικό Γλωσσικό Καλοκαίρι που επιφυλάσσει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Εκμάθηση ξένων γλωσσών, Αθλοπαιδιές, Παιχνίδι, Εξορμήσεις και δημιουργική απασχόληση περιμένουν τους μικρούς φίλους.

Προσφορά για εγγραφές έως 07/06/2022 μέχρι -30%

Διάβασε περισσότερα εδώ > Galileo Galilei Genaration – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Pas par tu Centre – Τα καλοκαιρινά τμήματα

HOLISTIC SCHOOL OF ARTS

Σύγχρονη Εκπαίδευση με Μάθηση και Υποστήριξη που αποσκοπεί να ενσταλάξει τον ολιστικό τρόπο Ζωής σε παιδιά από 6 – 12 ετών.

Δυο εκπαιδεύτριες πιστοποιημένες Practitioners στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό συμπράττουν και δημιουργούν ένα πρότυπο καλοκαιρινό σχολείο από 20/06 έως 01/07/2022.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Pas par tu Centre – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Τελλόγλειο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Το Τελλόγλειο Ίδρυμα προσκαλεί τον Ιούνιο τους εξερευνητές του καλοκαιριού, σε ένα πρόγραμμα θερινής απασχόλησης, όπου τα παιδιά θα πειραματιστούν με διάφορα υλικά και τεχνικές γλυπτικής και κατασκευών και θα γνωρίσουν μεγάλους γλύπτες, με αφορμή την έκθεση-αφιέρωμα στον Γιανούλη Χαλεπά.

Διάβασε περισσότερα εδώ > Τελλόγλειο – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

Λαγκαδάς

 

Ιχνηλάτης Ονείρων – Τα καλοκαιρινά τμήματα

Ο “Ιχνηλάτης Ονείρων” διοργανώνει καλοκαιρινή, δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 5 – 15 ετών. Γνωρίζουν & Παίζουν με τα Άλογα & τα ζώα του κτήματος… γιατί η ζωή στη φάρμα είναι αλλιώς.

Διαβάστε περισσότερα > Ιχνηλάτης Ονείρων – Τα καλοκαιρινά τμήματα

 

διαφήμιση