Το τσίρκο της γειτονιάς – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το τσίρκο της γειτονιάς

Το “Τσίρκο της Γειτονιάς” είναι ένα νεο, αυθόρμητο και συνεργατικό project των ομάδων σύγχρονου τσίρκο “Circus Camino” και “Drops Circus House”, οι οποίες ονειρεύονται να φέρουν σε άμεση βιωματική επαφή τις γειτονιές της πόλης με το σύγχορνο τσίρκο, καθώς όλοι μπορούν να αποτελέσουν κομμάτι του εναξαρτήτως ηλικίας, φύλου, χρώματος και κοινωνικής τάξης.

Την Κυριακή, 29/10 και ώρες 11.00-13.00 π.μ θα βρείτε το “Τσίρκο της Γειτονιάς” στο Πάρκο της ΕΡΤ 3, με τα ζογκλερικά τους απλωμένα σε γρασίδια και τα εναέρια παιχνίδια τους κρεμασμένα σε δέντρα, όπου μικροί και μεγάλοι φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν show εναέριων ακροβατικών και ζογκλερικών και να βιώσουν οι ίδιοι την εμπειρία των πρακτικών του σύγχρονου τσίρκο μέσα από ζογκλερικά, παιχνίδια ακροβατικά, εναέριους στροβιλισμούς και άλλα πολλά. Από γειτονιά σε γειτονιά και σε κάθε άκρη του κόσμου το σύχρονο τσίρκο παραμένει ζωντανό.

Χρήσιμες πληροφορίες

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και είναι για όλους.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.